Uçan Türk Fatih Arda İpçioğlu Şampiyon Gibi Karşılandı

Uçan Türk Fatih Arda İpçioğlu Şampiyon Gibi Karşılandı
Beijing 2022 Kış Olimpiyatları'nda yarışan kayakla atlamada milli sporcumuz Fatih Arda İpçioglu, 11 Şubat tarihinde saat 14:00’da büyük tepe elemelerindeki atlayışını yaptıktan sonra memleketi Erzurum'da şampiyon gibi karşılandı.

Erzurum Gündem-Çin'de düzenlenen ve tüm dünyayı ekranlara kitleyen Beijing 2022 Kış Olimpiyatları'nda yarışan kayakla atlamadan milli sporcumuz Fatih Arda İpçioglu, normal tepe birinci tur yarışında 99 metrelik atlayışıyla 115 puan aldı ve yarışı 36. sırada tamamlamıştı. Bu nedenle final bileti alamayan İpçioğlu, 11 Şubat tarihinde saat 14.00’da büyük tepe elemelerinde atlayış yapmıştı. Burada da yaptığı atlayışla zafere ulaşamayan İpçioğlu memleketi Erzurum'da şampiyon gibi karşılandı. Karşılama törenine Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de katıldı.

 

"SENİNLE GURUR DUYUYORUZ KARDEŞİM"
Tüm Türkiye Fatih Arda İpçioğlu'nun atlayışını izlerken, finale kalamadığı için üzülen milli sporcu için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu resmi sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak, "Senin gibi güzel yürekli sporcularımızla daima gurur duyuyoruz kardeşim!" ifadesini kullanmıştı. Haber: Devrim AKTÜRK

 

Yorum Yaz