Sevdamız Spor Programı Büyük Bir İlgiyle Başladı

Sevdamız Spor Programı Büyük Bir İlgiyle Başladı
Atatürk Üniversitesi'nde öğrenci olarak eğitim alan Mustafa Özdemir ve Bayram Köksal'ın hazırlayıp sunduğu "Sevdamız Spor" programı, 102.0 Radyo Üniversite'de büyük bir ilgiyle başladı.

Erzurum Gündem-Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri olan Mustafa Özdemir ve Bayram Köksal'ın hazırlayıp sunduğu "Sevdamız Spor" programı, 102.0 Radyo Üniversite'de büyük bir ilgiyle başladı.

 

Programın bu haftaki konuğu RadyoSpor'dan Spor Kazanı programı sunucusu ve aynı zamanda İspanyol AS Gazetesi'nin Türkiye Temsilcisi Mustafa Özgür Sancar'dı. Mustafa Özdemir'e özel açıklamalarda bulunan Sancar, Galatasaray ve Barcelona arasında geçecek olan karşılama ve Süper Lig'den dört büyükler hakkında yaşanan son gelişmeleri ile beraber, aynı zamanda hakem istifaları ile ilgili önemli bilgiler ve detaylar verdi.

 

Sunucular Özdemir ve Köksal Türkiye'de devam eden yerel ve ulusal, aynı zamanda Dünya sporunda da İngiltere, İspanya, Almanya ve İtalya Liglerindeki son durumlara değinildi.

 

Gelecek hafta sürpriz konuklarla programa devam edeceklerini söyleyen Sunucu Özdemir, artık başta Erzurum olmak üzere, tüm Türkiye'de sporun yeni adresinin Sevdamız Spor programı olduğunu söyledi. Aynı zamanda yaptıkları çalışmalar dolayısıyla Teknik Masa'dan Öztürk Nihat Ünal'a teşekkür etti.

 

Yorum Yaz