Sanayi Esnafından Yıldırım'a Güler Yüzlü Karşılama

Sanayi Esnafından Yıldırım'a Güler Yüzlü Karşılama
Erzurum Bağımsız Milletvekili Adayı İslam YILDIRIM, seçim çalışmaları kapsamından Yakutiye / Sanayi esnafını ziyaret etti.

Erzurum Gündem-14 Mayıs milletvekilliği seçimi saha çalışmalarında tempoyu artıran Erzurum Bağımsız Milletvekili Adayı İslam YILDIRIM, seçim çalışmaları kapsamından Yakutiye / Sanayi esnafını ziyaret etti.

Sanayi esnafının Bağımsız Aday İslam Yıldırım’ı güler yüzle karşılayıp, ‘Bizim İslam’ söylemi ile samimi desteklerini sunmaları ise, Yıldırım adına mutluluk ve gurur kaynağı oldu.

Esnaf ve vatandaşlarla samimi söyleşiler gerçekleştiren Yıldırım, sanayi esnafının sorunlarını da dinledi.

 

Ürün alımlarında yaşanan istikrarsız fiyat artışlarının zaman zaman müşteriler ile esnafı karşı karşıya getirdiklerini bildiren sanayi esnafı, ülke genelinde fiyat istikrarının sağlanmasının öncelikli hedeflerden biri olması gerektiğini dile getirdi.

Ülke olarak mali bir kriz içerisinden geçmekte olduğunun farkında olduğunu dile getiren İslam Yıldırımenflasyon ve krizlerle başa çıkmanın en öncelikli yolunun üretimden geçtiğini belirtti.

Erzurum özelinde öncelikli olarak tarım ve hayvancılık alanında atılacak doğru yatırımların planlanması ile birlikte, küçük ve orta ölçekli esnaflarımıza da KOSGEB eli ile doğru desteklerin sunulması gerektiğini vurgulayan Yıldırım, ‘Sizlerin desteği ile meclise gitmemiz halinde, esnafın sorunları ile ilgilenmek önceliklerimiz arasında olacaktır. Bu anlamda KOSGEB’in şehrimize özel desteklerinin hayata geçirilmesi için mücadele edeceğiz.

 

Sanayi esnafımızın doğru yönlendirme ve desteklemeler neticesinde, sanayi ürünlerine özel imalatların oluşturulabileceğinden eminiz.

Doğru planlama, finansal destek ve doğru ürün imalatı ile bu sorunu aşacağımızdan eminiz. Bu anlamda üretime dayalı sanayi alanların varlığı ile hem istihdama katkı sağlanacak, hem de ithalat kalemlerimiz azalacaktır.’ dedi.

 

Erzurum Bağımsız Milletvekili Adayı İslam Yıldırım’ın ziyareti esnasında renkli görüntüler de ortaya çıktı.

Sanayi esnafından Yıldırım'ı destekleyeceklerini dile getiren vatandaşlardan biri, ‘Sizlerden isteğimiz o ki, kazanıp gittikten sonra memleketimize sahip olun. Memleketimizin çok ihtiyaçları var. Bir sürü kanayan yarası var. Kazandıktan sonra memleketimize sahip çıkabileceğinize inandığımız için size destek vereceğiz’ dedi.

Yıldırım ise, 'Biz sizden biriyiz. Ömrümüz bu şehrin sokaklarını adım adım yürüyerek geçti. Sizler de bizleri samimiyetle bağrınıza bastınız. Şehrimize dair tüm sorunarın farkındayız. Bu sorunların her biri için de ayrı ayrı çözüm projelerimiz mevcuttur. Rabbim şehrimize hakkı ile hizmet edebilmeyi ve gösterdiğiniz teveccühe layık olmayı nasip etsin inşallah' diyerek cevap verdi.

 

Yorum Yaz