Palandöken Belediyesi Üniversiteli Gençlerle Buluştu

Palandöken Belediyesi Üniversiteli Gençlerle Buluştu
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, belediye binasında düzenlenen iftar programında Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Erzurum Gündem-Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar,  belediye binasında düzenlenen iftar programında Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. 

 

 

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar,  kentte öğrenim gören üniversite öğrencilerini de unutmadı. İftarını öğrencilerle birlikte açan Başkan Sunar'ın hoş sohbeti ve samimi tavrı dikkatlerden kaçmadı. 

 

İftar programına AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sağlam'da katıldı.

 

Renkli görüntülere sahne olan iftar etkinliğinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan  Başkan Sunar,''Atatürk ve Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencileriyle belediyemizde, iftar sofrasında bir araya geldik. AK Parti Palandöken İlçe Başkanımız Haktan Ömeroğlu’nun da katılım sağladığı programımızda, gençliğe dönük belediyemizin faaliyetlerini konuştuk.'' dedi
Atatürk Üniversitesi öğrencilerinden Devrim Aktürk ise Palandöken Belediyesi'ne gençler adına teşekkür ederek bu tarz etkinliklerin devamını diledi.

 

Yorum Yaz