MHP İl Başkanı Naim Karataş Son Gelişmeleri Değerlendirdi

MHP İl Başkanı Naim Karataş Son Gelişmeleri Değerlendirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. 2015 Yılından bu yana il başkanlığı görevini yürüten Karataş tüm Erzurumlularla her an hemhal olduklarını belirtti.
MHP İl Başkanı Naim Karataş Son Gelişmeleri Değerlendirdi

Erzurum Gündem-2015 Yılında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanlığı görevini üstlenen Naim Karataş, o yıldan bu güne kadar tüm Erzurumlularla iç içe olduklarını, Erzurum’un sorunlarını birlikte çözmeye gayret gösterdiklerini dile getirdi.

 

“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ HER ZAMAN SAHADA”
Erzurum’un har zaman milliyetçi ve muhafazakâr bir şehir olduğunu, Erzurum’dan hain çıkmayacağını dile getiren Karataş şunları söyledi: “Erzurum’da 20 ilçemiz 1400 mahallemiz var, biz Erzurum Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve teşkilatı olarak her zaman sahadayız. Haftanın belirli günleri ilçelerimize, mahallelerimize ve köylerimize giderek vatandaşlarımızla buluşup sıkıntılarını dinliyoruz. Tabi vatandaşların taleplerini dinliyoruz, vatandaşlarımızın isteklerinizi Belediyeden iletişim kurarak sıkıntıları gidermeye çalışıyoruz. Yaklaşık bundan bir buçuk ay önce Karaçoban ilçemize gittik, oradaki vatandaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisine üye olmak istediklerini görüyoruz bu tabi bizi memnun ediyor, yani tüm ilçelerde yoğun çalışmalarımız var. Tüm ilçelere gidip, vatandaşların Milliyetçi Hareket Partisinden ne gibi isteklerinin olduğunu taleplerini veya sıkıntılarını dinliyoruz.”

 

“BAZI SİYASİ PARTİLERİN İL BAŞKANLARINI BİZİ ÜZÜYOR!”
“Bazı siyasi partilerin il başkanları bizi üzüyor, gitmeden görmeden karamsarlığa kapılıyorlar. Burası büyükşehir, her şey anında olması zor, tabi belli bir zaman alıyor bu işler, biz sürekli haklımızın içindeyiz, bizim dokunmadığımız hiçbir vatandaşımız kalmamıştır, ekseriyetle dokunmaya gayret gösteriyoruz. Teşkilatlarımız apartman, apartman geziyor. Hem cumhuriyet caddesinde hem de ilçelerimizde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak bulunuyoruz.

 

İYİ PARTİ ERZURUM'DA CHP’NİN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPIYOR
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı CHP’nin sözcülüğünü yaptığını dile getiren Karataş; “CHP Erzurum’da yoktur, İYİ Parti Erzurum’da CHP’nin sözcüsü olarak siyasetini yapıyor, ama İYİ Parti CHP’nin boşluğunu doldurmaya çalışıyor. Melih Kırkpınar beyefendi çıkmış bir televizyon programında Erzurum’da sanki hiçbir şey yapılmamış gibi çıkmış bunu anlatıyor, MHP Erzurum Milletvekili ve İl Başkanı olarak sahada olmadığımızı vatandaşlarla buluşmadığımızı söylüyor, dışarı çıkamadığımızı ifade ediyor, biz bunlara gülüyoruz, onlar şehrimizin kaç tane ilçesi olduğunu dahi bilmezler, bunlar hep ticaretten uğraşırlar, ben ticaret yapmıyorum ben siyasete kendimi adamışım, haftanın belirli günleri partide olarak gelen vatandaşları dinlerim, ama diğer günlerde ise tüm ilçelerde vatandaşla iç içeyim, vatandaşlarımızla her zaman hemhal oluyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Yorum Yaz