Küçükoğlu: 'Erzurum Kamu Yatırımlarına Doyacak'

Küçükoğlu: 'Erzurum Kamu Yatırımlarına Doyacak'
AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, kamu yatırımları noktasında AK Parti iktidarları döneminde şehre yapılan yatırımlara dikkat çekti.
Küçükoğlu: 'Erzurum Kamu Yatırımlarına Doyacak'

Erzurum Gündem-Milliyetçi muhafazakar yapısıyla dikkat çeken Erzurum’a Cumhur ittifakına gösterilen teveccühün devam ettiğini dile getiren AK Parti İl Başkanı Küçükoğlu, 14 Mayıs seçimleri sonrasında da yatırımların artarak devam edeceğini söyledi. İpek yolunun önemli noktalarından biri olan Erzurum’un hem ekonomik hem de stratejik önemine değinen Başkan Küçükoğlu, 20 yıl öncesine kadar yapılan yatırımların belki de on katına yakın yatırımların olduğunu kaydetti.  AK Parti iktidarlarının iş başında olduğu 20 yıl içerisinde 50 milyar tl’yi aşkın kamu yatırımlarının hayata geçirildiğini söyleyen Küçükoğlu, “Eğitimden sağlığa, kültürel ve tarihi yatırımlardan sportif yatırımlara kadar bu şehre yapılan tüm yatırımlar AK Parti iktidarlarının Erzurum’a verdiği değeri ortaya koymaktadır.” dedi.

 

ALTINOK; SAVUNMA SANAYİ YÜZDE 80’LERE ÇIKTI
Önceki dönem İçişleri Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Selami Altınok, dün Oltu’da hemşerileri ile buluştu. Cumhur ittifaklarından Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Altınok, daha sonra Göle Caddesi esnafıyla kucaklaştı. 21 yılda gelinen noktayı vatandaşlarla paylaşan Altınok, bir toplu iğneyi bile üretemeyen Türkiye’den  savun sanayiinde mühimmat üreten bir duruma gelindiğine dikkat çekti. Altınok 14 Mayıs seçimleri sonrasında da Türkiye’nin diğer sorunlarının çözümü için çaba göstereceklerini kaydetti. Altınok, “Elbette ki ülkemizde sorunlar vardır. Sorunlara vakıfız. Bunları çözecek olan 21 yıldır en eserin altına imzasını atmış olan biziz. Gelin hep birlikte 14 Mayıs'ı Türkiye Yüzyılına dönüştürerek ülkemize göz diken herkesin heveslerini kursaklarında bırakalım” dedi.

 

ÖNCÜ; 2022 YILINDA ERZURUM’DA 1, 53 MİLYAR SOSYAL YARDIM YAPILDI
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Av. Fatma Öncü, Aziziye İlçesi’nde vatandaşlarla buluştu. Aziziye Belediyesine bağlı Ehram Atölyesini de gezen Öncü, burada üretilen ehram ürünlerine hayranlığını gizleyemedi. İlçe Başkanı ve teşkilat yöneticileri ile birlikte ev toplantısına ardından Şehit Birol İli’nin ailesine ziyarette bulunan Öncü, esnaf ziyaretlerini de devam ettirdi. Erzurum’a 2002-2022 yılları arasında toplam 7 milyar 854 milyon TL yatırım ve destek sağlandığına dikkat çekti. Yalnızca 2022 yılında 1,53 milyar TL’lik sosyal yardım yapıldığını anlatan Öncü, “Aile ve Sosyal Destek program kapsamında 72 bin 908 hane ziyareti, Aile Eğitim Programından faydalanan 77 bin 892 kişi istifade etmiştir. Bununla birlikte Sosyal yardımlardan faydalanan hane sayısı 6 bin 171 kişidir. İnşallah AK Parti ile 14 Mayıs seçimleri sonrasında daha güzel projelere imza atacağız” diye konuştu.

 

ÖZ; MİLLİ EĞİTİM YATIRIMLARINDA ERZURUM UNUTULMADI
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Mehmet Emin Öz, dün Palandöken İlçesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Palandöken İlçe Başkanı ve teşkilat mensupları ile gezisini sürdüren Öz, AK Parti iktidarlarının Erzurum’a Milli Eğitim yatırımlarının artarak devam ettiğine dikkat çekti. Erzurum’un okul öncesinden yükseköğretime eğitimin tüm kademelerinde diğer illere, bölgesine örnek teşkil eden illerden biri olduğunu söyleyen Öz, Erzurum'da çok daha iyi noktaya eğitimin kalitesini getirmenin gayretinde olacaklarına vurgu yaptı. Öz, sözlerini şöyle sürdürdü, “ Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından Erzurum'a 2022 yılında güçlendirme, yıkım yapım, yeni yatırımlar bağlamında 278 milyonluk bir yatırım öngörülmüş ve bu yıl 278 milyonluk yatırımlar devam ediyor. Milli Eğitim Bakanımızın da 610 milyonluk yeni yatırım bütçesini Erzurum'a verdiğini biliyoruz. Toplamda Erzurum'daki Millî Eğitim Bakanlığı yatırımlarını 888 milyona çıkarılmış oldu. Her fırsatta dediğimiz gibi Yaparsa AK Parti yapar. Bu slogan öylesine söylenmiş içi boş bir söylem değildir. İnanıyorum ki yapılacak daha büyük çapta projelerimiz var. İnşallah 14 Mayıs sonrasında Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu ile güzel hizmetlere imza atmış olacağız” şeklinde konuştu.

 

FIRAT; ÇAT’A ÇIKARMA YAPTI
AK Parti MKYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Adayı Av. Abdurrahim Fırat’ın dünkü seçim ziyareti Çat İlçesi’ydi. Budaklar, Aşağı Çat, Karaşeyh, Başköy ve Çukurçayır mahallelerini tek tek gezen Fırat’a ilginin oldukça yoğun olduğu görüldü.  İlçe Başkanı Emin Işık ve İlçe Belediye Başkanı Melik Yaşar ve teşkilat yönetimi ile birlikte gittiği kahvehane ziyaretinde konuşan Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, 14 Mayıs seçimlerinde Erzurum halkının iradesinin sandıkta ortaya çıkacağını ve muhalefetin hak ettiği dersi alacağını söyledi. Fırat, “AK Parti olarak çaycısından vekiline, bakanından şoförüne topyekûn seçimlere odaklandık. Çalışmalarımızın meyvesini inşallah seçim akşamı alacağız. Biz aslında çalışmalarımıza seçimden önce başladık. Biz hiçbir zaman sahadan çekilmedik. Hane hane, esnaf esnaf çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza, hane sakinlerimize Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyoruz. Hiçbir kapı atlamadan, hiçbir ayrım yapmadan ziyaretlerimize devam ediyoruz” diye konuştu.

 

ÇELİK, KARAÇOBANLI KADINLARLA BULUŞTU
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Av. Ayşe Deniz Çelik, Karaçoban İlçesi’nde kadınlarla buluştu. Karaçoban İlçe Başkanı Murat Derdiyok’u makamında ziyaret eden Çelik, daha sonra ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile Erhanlar Mahallesi’nde Kadın Buluşması gerçekleştirdi. Karaçoban Kaymakamlığı ve ardından Aile Destek Merkezine giderek 80 Genç kadınla buluşan Çelik, ilçenin kanaat önderleri ile toplantı düzenledi. AK Partinin 2002 ruhuyla yeniden 14 Mayıs seçimlerinde tarih yazacağını dile getiren Milletvekili Adayı Çelik, “Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye vizyonuyla Türkiye Yüzyılının temellerini atmış bulunmaktayız. İnşallah 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Milletvekili seçimleri ülkemiz için yeni bir milat olacaktır. Türkiye şahlanışına kimse mani olamayacaktır. Burada bulunmaktan, Karaçobanlı annelerimizle kardeşlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. AK Parti vizyonu ile Karaçobanlı vatandaşlarımızın tüm talepleri inşallah karşılık bulacaktır” dedi.

 

KOCAALİLER; GÜCÜMÜZÜ HALKTAN ALIYORUZ
AK Parti'nin kuruluşundan bu yana halktan kopmadığını, gücünü halktan alan bir parti olduğunu söyleyen Milletvekili Adayı Gökberk Kocaaliler, "Dün olduğu gibi bugün ve yarın da halkla el ele, gönül gönüle çalışacağız, Türkiye’yi yeni yüzyılda daha da güçlü hale getireceğiz" diye konuştu. Dünkü gezisini Yakutiye İlçesi’nde sürdüren Kocaaliler, Yakutiye İlçe Başkanlığını ziyaret ederek teşkilat mensupları ile Çaykara İş Merkezi, Cumhuriyet İş Merkezi ve Yakut Plaza esnafıyla buluştu. Özellikle gençlerin ilgisini gören Kocaaliler, AK Partinin tüm seçimlerden birincilikle çıkmasını yorumladı. Yıllardan beridir. Açık oy gizli tasnif ile ancak başa gelebilenlerin bugün halkın hür olarak iradesini sandığa yansıttığı dönemlerde itibar göremediklerine dikkat çekti. Kocaaliler, sözlerini şöyle sürdürdü. “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, milletimizin iradesiyle iktidara gelen Partimiz, geride bıraktığı süre zarfında ülkemiz ve şehrimize yaptığı hizmetler ortada. İnşallah bizler, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapılan bu hizmetlerin üzerine koyarak çıtayı bir üst seviyeye çıkaracağız” şeklinde konuştu.

 

Yorum Yaz