İbrahim Erkal'a 'Hürmet'

İbrahim Erkal'a 'Hürmet'
Arabesk fantezi müziğin önemli isimlerinden olan ve altı yıl önce aramızdan ayrılan İbrahim Erkal’ı anmak için oluşturulan saygı albümüne bir yeni isim daha eklendi.
İbrahim Erkal'a 'Hürmet'

Erzurum Gündem- Arabesk fantezi müziğin önemli isimlerinden olan ve altı yıl önce aramızdan ayrılan İbrahim Erkal’ı anmak için oluşturulan saygı albümüne bir yeni isim daha eklendi. Erkal’ın "Yazık Bana" adlı şarkısını seslendirecek olan genç sanatçı ‘Sufle’, ‘Hürmet’ albümünde yer alacak.

 

Zamanın ruhunu yakalayan şarkılara imza atan ve 11 Mayıs 2017'de aramızdan ayrılan, arabesk fantezi müziğin güçlü isimlerinden İbrahim Erkal, iki yılı aşkın süredir üzerinde titizlikle çalışılan özel bir saygı albümüyle anılıyor.

 

Birçok sanatçının yer aldığı ‘Hürmet’ albümünden peş peşe yepyeni tekliler müzikseverlerin beğenisine sunulmaya devam ediyor. Son olarak kadroya katılan sanatçılardan biri ise ‘Sufle’ oldu. Genç sanatçı İbrahim Erkal’ın "Yazık Bana" şarkısını seslendirecek. Şarkı 13 Ekim Cuma günü dinleyenlerle buluşacak.

 

Sürpriz isimler yolda!

Merakla beklenen haber ise İbrahim Erkal’ın sosyal medya hesabından şöyle duyuruldu: “İbrahim Erkal'ı anma amacıyla gerçekleştirdiğimiz "Hürmet" projesinde yer alan sanatçılar ve destek veren ekiplere teşekkür ediyoruz.  13 Ekim Cuma günü Sufle, "Yazık Bana" ile sahne alacak ve yakın gelecekte sürpriz isimleri de sizlerle buluşturacağız.”

Yorum Yaz