ETSO'dan Çok Güzel Hareketler Bunlar

ETSO'dan Çok Güzel Hareketler Bunlar
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) her yıl olduğu gibi bu yıl da ildeki ihtiyaçlı ailelere yaptığı ramazan yardımlarını sürdürdü.

Erzurum Gündem-ETSO’nun ve hayırsever iş adamlarının katkılarıyla hazırlanan ramazan yardımları bu yıl il genelinde 1.500’ün üzerinde ihtiyaçlı aileye dağıtıldı.

 

Un, sıvı yağ, şeker ve bakliyat gibi temel gıda maddelerinden oluşan yardımların belirlenen ihtiyaçlı ailelere ulaştırıldığını ifade eden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın, “Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından hem odamız hem de şehrimizdeki hayırsever iş adamlarımız deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza yardım etmeye odaklandık. Elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadar deprem mağduru vatandaşlarımıza destek olmaya gayret ettik. Ramazan ayının gelmesiyle de her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaçlı ailelerimize destek olmak için çaba gösterdik. Odamız ve hayırsever üyelerimizin katkılarıyla hazırlanan gıda paketlerini yine odamızın koordinasyonunda ihtiyaçlı ailelere ulaştırarak bu yılki Ramazan yardımlarını tamamladık” dedi.

Yorumlar
Meryem ateş

Bende yardimdan yararlanmak istiyorum

Meryem ateş

05 Nisan 2023 02:06

Yorum Yaz