Erzurumlu Sporcular Madalyalara Doymadı

Erzurumlu Sporcular Madalyalara Doymadı
Erzurum'da genç sporculara yönelik destekler devam ederken, Aydın ve Ordu'da yapılan sportif organizasyonlarda Erzurumlu sporcular madalyalara doymadı.

Erzurum Gündem-Erzurum'da başarılı çizgilerinden sonra ulusal etkinliklere katılarak ödüller kazanan genç sporcular, Aydın ve Ordu'da kazandıkları madalyalarla takdirleri topladı. Aydın'da yapılan Lise Gençler A Kategorisi Türkiye Şampiyonası’nda Erzurumlu sporcular 4 birincilik madalyası ve 1 de üçüncülük madalyası kazanırken, Ordu’da yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası’da ise 4 altın, 1 gümüş ve 2 de bronz madalya kazandı.

 

AYDIN'DA 4 BİRİNCİLİK VE 1 ÜÇÜNCÜLÜK MADALYASI
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Aydın’da yapılan Lise Gençler A Kategorisi Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum 4 birincilik madalyası 1’de üçüncülük madalyası kazandı. 51 kg Selahattin Çinibulan, 54 kg M.  Enes Kanar, 75 kg  M. Furkan Karadağ, 71 kg irfan uğurlu madalya sevinci yaşadı."

 

ORDU'DA 4 ALTIN, 1 GÜMÜŞ VE 2 BRONZ MADALYASI
"Ordu’da yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası’da 4 altın, 1 gümüş, 2’de bronz madalya kazanan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübümüzün yönetimini, sporcularını ve antrenörlerini tebrik ederiz." ifadeleri kullanıldı. Haber: Devrim AKTÜRK

 

Yorum Yaz