Erzurum Valisi Okay Memiş Bayramlaştı

Erzurum Valisi Okay Memiş Bayramlaştı
Erzurum Valisi Okay Memiş, kutlama programları kapsamında, Bölge Jandarma komutanlığında askeri erkanla bayramlaştı.

Erzurum Gündem-Polis Evinde polislerle bir araya gelerek bayramlarını kutlayan Memiş, Erzurum-Erzincan kara yolu üzerindeki Aşkale Uygulama Noktasında görevli ekipleri ziyaret etti.

 

 

Memiş, törende yaptığı konuşmada, iki yıl Kovid-19 salgınıyla çetin bir mücadele verildiğini söyledi.

 

Devletin vatandaşın can, mal ve emniyetini sağlama görevini salgın döneminde yaşadıklarını anlatan Memiş, "Terörle mücadelede ciddi bir kararlılığımız var ve bu mücadeleye devam ediyoruz." dedi.

 

 

Memiş, 30 yıllık meslek hayatının tamamının terörle mücadeleyle geçtiğini bildirerek, şunları kaydetti: "Bu uğurda nice şehitler verdik. Artık önceden olduğu gibi sınır ötesinde operasyon yapıp geri çekilmeyeceğiz ve o bölgede kamu otoritesi sağlanana kadar ve o bölgeden vatanımıza saldırıları tamamıyla önleyene kadar kalacağız. Bunu bütün dünyaya da ilan ettik. Göreve başladığım andan itibaren Erzurum sınırları içerisinde sayıları bizim tarafımızca malum olan terörist unsurların hiçbiri şu anda bulunmamaktadır. Bölgemize teröristlerin ne girmesine ne de barınmasına müsaade edeceğiz."

 

 

Kutlama programlarına, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek katıldı.

 

 

Vali Memiş ve beraberindeki protokol, daha sonra Şehit Özel Harekat Polis Memuru Birol İli, Şehit Polis Memuru Abdülkadir Güngör, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Emrah Erkan'ın babaocağını ziyaret ederek, taziye dikeklerinde bulundu.

 

 

Yorum Yaz