Erzurum'da Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Erzurum'da Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Anadolu da sağanak yağışların ve Erzurum ve Erzincan’ın yüksek kesimlerinde kuvvetli, yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edildiğini ve dikkatli olunması istendi.

Erzurum Gündem- Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Anadolu da sağanak yağışların ve Erzurum ve Erzincan’ın yüksek kesimlerinde kuvvetli, yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edildiğini beklerken, Su baskını, yıldırım , kısa süreli fırtına, yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı uyardı.

 

Erzurum Valiliğinden yapılan uyarıya göre; Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğün 6 Nisan tarihli 22 nolu Meteorolojik raporunda, Yarın Doğu Anadolu’ da gök gürültülü sağanak yağışların Erzincan, Erzurum çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklenirken, Yağışların Erzincan ve Erzurum’un yüksek kesimlerinde kuvvetli, yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edildiğini belirtti.

 

Ani sel, su baskını, yıldırım , kuvvetli rüzgar  ve kısa süreli fırtına, yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

Yorum Yaz