Erzurum'da Karlar Yağmaya Belediyeler Temizlemeye Devam Etti

Erzurum'da Karlar Yağmaya Belediyeler Temizlemeye Devam Etti
Erzurum dün iftar saatleri sonrası başlayan yoğun kar yağışı ardından kentte belediyeler yoğun kar temizleme çalışmalarına başladı.

Erzurum Gündem / ÖZEL HABER-Erzurum dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ardından kentte belediyeler hummalı bir şekilde karla mücadele çalışması başlattı. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Yakutiye ve Palandöken Belediyesi de kent genelinde yağan karı şehir merkezinden temizlemek için cadde ve sokaklarda çalışma başlattı.

 

BÜYÜKŞEHİR: “KARLAR YAĞMAYA BİZLER TEMİZLEMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Erzurum Büyükşehir Belediyesi karla mücadele görüntülerini sosyal medyadan yayınlayarak “Karlar Yağamaya Bizler Temizlemeye Devam Ediyoruz” diyerek paylaştı:  
“Erzurum'da karlar yağmaya, bizler de temizlemeye devam ediyoruz.
Kar yağışı ihtimaline karşı sadece kışın değil diğer mevsimlerde de hazır olan ekiplerimizle kent kırsal ayrımı yapmaksızın her an müdahaleye hazır halde bulunuyoruz.”

 

YAKUTİYE: “CADDE VE SOKAKLARDA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASINI AKSATMADAN YÜRÜYÜYORUZ: 
Yakutiye Belediyesi ise cadde ve sokaklarda karla mücadelesini cadde ve sokaklarda ara vermeden yaptığını duyurarak şu paylaşımda bulundu: “Akşam başlayan kar yağışıyla birlikte Yakutiye Belediyemize bağlı ekipler, ilçemize bağlı cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışmasını aksatmadan yürütüyor.
Kar yağışı devam ettiği müddetçe şantiye ekiplerimiz kar temizleme ve tuz serpme işlemine devam edecek.”

 

PALANDÖKEN BELEDİYESİ: “EKİPLERİMİZ GECE BOYUCA SAHADA”
Palandöken Belediyesi karla mücadelesini gece boyunca ekiplerin sahada olduğunu duyurarak paylaşımını yaptı. Palandöken Belediyesi’nin karla mücadele paylaşımı şöyle: “Karla mücadelede görevli ekiplerimiz, gece boyunca sahada, karın olumsuz etkilerine karşı yoğun mesai harcadı. Mücadelemiz aralıksız devam ediyor.”

 

Yorum Yaz