Erzurum'da 'Kardeşin Isınır Dünya Isınır' Kampanyasına Tam Destek

Erzurum'da 'Kardeşin Isınır Dünya Isınır' Kampanyasına Tam Destek
Tüm Türkiye'de 'Kardeşin Isınır Dünya Isınır' sloganıyla gönüllü yardım kampanyası çalışmaları devam ederken, Erzurum'da da bu kampanya çalışmasına tam destek veriliyor.

Erzurum Gündem-Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organizasyonu yapılan ve 81 ilden gelen malzemeleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak amacıyla 'Kardeşin Isınır Dünya Isınır' sloganıyla hareket eden gönüllüler, düzenledikleri yardım kampanyalarıyla ilgi topluyor. Aynı zamanda bu yardım kampanyasına destek veren illerden biri de Erzurum. Kentte 'Kardeşin Isınır Dünya Isınır' kampanyasına tam destek verilirken, yapılan çalışmalar hem ilgi, hem de takdir topladı.

 

"BİZE DAHA FAZLASI YAKIŞIR"
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olan Yakutiye Gençlik Merkezi resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Kardeşin ısınır, dünya ısınır!' sloganıyla çıkmış olduğumuz yolda destekleriyle yanımızda olan gençlerimize ve gönüllülerimize teşekkür ederiz. Bize daha fazlası yakışır diyoruz ve desteklerinizi bekliyoruz. MNG Avm Karşısı İl Halk Kütüphanesi Arkası Yakutiye Gençlik Merkezi." ifadeleri kullanıldı. Haber: Devrim AKTÜRK

 

Yorum Yaz