Erzurum'da Hemsball Sporuna İlgi Artıyor

Erzurum'da Hemsball Sporuna İlgi Artıyor
Erzurum'da Hemsball milli sporunu tanıtan Hemsball Erzurum İl Temsilciliği, kent içinde sporseverlerin ilgisini çekiyor.

Erzurum Gündem-Erzurum'da son zamanlarda yaptıkları faaliyetlerle önemli işlere imza atan Hemsball Erzurum İl Temsilciliği, kent içinde milli spora olan merakı cezbedmeye devam ediyor. Son olarak Erzurum Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji'nde Hemsball saha çizimi yaparak, yerli ve milli sporu tanıtan Hemsball Erzurum İl Temsilcisi Emrah Kaplan, amaçlarının daha önemli işlere imza atmak olduklarını söyledi.

 

AMACIMIZ HEMSBALL'I ERZURUM'DA İLERİ SEVİYEYE GETİRMEK"
Hemsball'ın Türkiye için önemli bir spor dalı olduğunu ve aynı zamanda yerli milli bir spor olarak daha çok tanıtılması gerektiğine vurgu yapan Hemsball Erzurum İl Temsilcisi Emrah Kaplan, "Öncelikle amacımız yerli ve milli sporumuz olan Hemsball'i güzide şehrimiz ve ayrıca spor şehri olan Erzurum`da daha ileri seviyeye getirmek. Gerekirse milli sporumuz olan Hemsball`in gelişimi için bütün ilçelere hatta köy ve mahallelere ulaşmak ve ilk adım olarak 22-23 Ocak'ta güzide şehrimiz Erzurum da Hemsball aday hakemlik kursu açıp daha çok kitlelere ulaşmak. Akabinde ise uluslararası platformda milli sporumuzu yaymak ilk hedefimizdir.  Güzel ülkemize mükemmel sporu kazandırdığı için Uluslararası Hemsbal Federasyonu Başkanı Sayın Murat Altınay hocamıza, sizlerin aracılığıyla çok çok teşekkür ediyorum." dedi.

 

"KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİK"
Hemsball Erzurum İl Temsilciliği resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Erzurum İl temsilciliği olarak, Erzurum Bilim Teknik ve İnovasyon Kolejinde Hemsball saha çizimini yaparak yerli ve milli sporumuz olan Hemsball`in tanıtımını yaptık. Değerli hocalarımız ve öğrencilerle Hemsball oynayarak keyifli vakit geçirdik. Güler yüzle karşılaşmalarından ve misafirperverliğinden ötürü okul yönetimine, okuldaki öğretmen arkadaşlarımıza, Erzurum Hemsball yönetim kurulu üyesi olan ve Hemsball`in gelişimi için canla çalışan çok çok çok kıymetli Beden Eğitimi ve Spor ogretmeni sayın Ahmet Acar hocamıza ve destekleri için değerli Aynur Küçük hocamıza Hemsball ailesi olarak çok teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı. Haber: Devrim AKTÜRK

 

Yorum Yaz