Erzurum CHP'nin Göstermelik Zam Panosu

Erzurum CHP'nin Göstermelik Zam Panosu
CHP Gençlik Kolları, zamların geri çekilmesi amacıyla 81 ilde ‘zam duvarı’ oluşturdu. Erzurum'da ise her zaman olduğu gibi yapmak için yapılan faaliyet parti binasıyla sınırlı kaldı.

Erzurum Gündem-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektriğe yapılan zamlar geri çekilene kadar faturasını ödemeyeceğini açıklamasının ardından CHP Gençlik Kolları tarafından tüm Türkiye'de "zam duvarı" kampanyası başlatıldı. Erzurum'da ise göstermelik yapılan zam duvarı panasu parti binasına asılmakla yetinildi.

 

Vatadaşların 81 ilde meydanlara branda gererek oluşturulan bu duvarlara yüksek gelen faturalarını asmalarını ve zamlara karşı tepkilerini yazmalarını istenilirken, Erzurum'da ise tam tersi bir durum yaşandı. Erzurum İl Başkanlığı Cumhuriyet Halk Partisi Genel merkezin talimatının tam tersini davranarak meydanlara çıkmak yerine parti binasında bir A3 kağıdı boyutunda pano asıp göstermelik bir protesto yapmış oldu.

 

KENDİLERİ ASTI, KENDİLERİ YAZDI, KENDİLERİ OKUDU
Erzurum'da meydanlara zam panosu asmak yerine göstermelik olarak parti binasına  A3 kağıdı boyutunda asılan zam panosunu yine CHP Erzurum İl Başkanlığı yönetimi imzaladı. Vatandaşların tepkilerinin yazılmasının istenildiği zam duvarı sokaklarda olmayınca Erzurumlular da tepkilerini ortaya koyamamış oldular. Durum böyleyken zam panosuna sadece il yönetiminin yazması ise "kendileri astı, kendileri yazdı, kendileri okudu" yorumlarını ise beraberinde getirdi. 

 

Yorumlar
Dadaş

Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.

Dadaş

16 Şubat 2022 18:42

Yorumlar
Dadaş

Partiye gelin yazın tutan mi var

Dadaş

16 Şubat 2022 13:08

Yorum Yaz