Çomaklı: 'Saldırgan Bir Siyaset Çizgisi İzlemeyeceğiz'

Çomaklı: 'Saldırgan Bir Siyaset Çizgisi İzlemeyeceğiz'
Erzurum Büyük Birlik Partisi Milletvekili Adayı Şafak Çomaklı seçim çalışmalarında Erzurum Pasinler İlçesinde vatandaş ve esnaf ile bir araya geldi.

Erzurum Gündem-Çomaklı,’’ Kardeşiniz, evladınız olarak sizlerden vekâletinizi istiyorum. BBP olarak parlamentoda halkımızın temsilcisi olmak istiyoruz.’’ açıklamasında bulundu. 
 Erzurum’da Büyük Birlik Partisi Milletvekili Adayı Şafak Çomaklı seçim çalışmalarını sürdürüyor. Erzurum Pasinler İlçesine de vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı. ‘’Hiç durmadan yorulmadan vatandaşlarımızla buluşuyoruz’’ diyen Çomaklı,  Erzurumlulardan vekâlet istediğini örnek bir şekilde temsil etmek istediğine belirtirken, “Kardeşiniz, evladınız olarak sizlerden vekâletinizi istiyorum. Vekâletinizi verin temsil gücünüzü yapacağım.’’ dedi.

Ayrıca Pasinler İlçesinin esnafını da ziyaret ederken, esnafın dilek ve temennilerini de dinleyen Çomaklı, çözüm noktasında da esnaf ile beraber olmaya büyük bir özen gösteriyor. Çomaklı, ’’İlk kez baraj sorunu olmadan seçime giriyoruz. Saldırgan bir siyaset çizgisi izlemeyeceğiz. Akıllı ve sakin güç olarak, merhum genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizgisinde seçimlere katılacağız. BBP olarak parlamentoda halkımızın temsilcisi olmak istiyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz