Çomaklı: 14 Mayıs’ta Erzurum’a Büyük Birlik Damgası Vurulacak

Çomaklı: 14 Mayıs’ta Erzurum’a Büyük Birlik Damgası Vurulacak
Büyük Birlik Partisi Erzurum 1. sıra Milletvekili Adayı Şafak Ertan Çomaklı Aşkale’de vatandaşlardan 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

Erzurum Gündem-Büyük Birlik Partisi Erzurum 1. Sıra Milletvekili adayı Şafak Ertan Çomaklı’nın bu kez durağı Aşkale idi. Seçim çalışmaları esnasında yoğun bir tempoyla aralıksız faaliyetlerine devam eden Çomaklı Erzurum’un Aşkale ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi. Aşkale merkezde seçim çalışması yürüten Çomaklı, mahalle mahalle cadde cadde sokak sokak vatandaşlarla buluşuyor. Hem Erzurum için projelerini anlatıyor hem de 14 Mayıs seçimleri için Aşkalelilerin oylarını istiyor.

 

Büyük Birlik Partisi Erzurum 1. Sıra Milletvekili adayı Çomaklı, yaklaşmakta olan 14 Mayıs seçimleri çalışmaları kapsamında, hem hızını kesmeden hemen her yerde bulunmaya çalışırken, hem de halkın nabzını tutarak problemlerinin çözüm noktasında halk ile beraber çözüme odaklanıyor. Halkın dilek ve temennilerini de dinleyen Çomaklı, çözüm noktasında da halk ile beraber olmaya büyük bir özen gösteriyor.

 

Çomaklı; “Büyük Birlik Partisi olarak, seçim startı verildiği günden beri bir an olsun hiç durmadan yorulmadan vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu kapsamda da bu gün Aşkaleli hemşerilerimizle buluştuk, seçimler için desteklerini istedik, gittiğimiz her kapıdan çok şükür vatandaşlarımızdan destek sözü alarak ayrıldık. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinde büyük sürprizi Erzurum’da Büyük Birlik Partisi yapacak ve Erzurum’a Büyük Birlik damgası vurulacak.” dedi.

 

Yorum Yaz