CHP İl Başkanı Suat Dülger'den Zehir Zemberek Açıklamalar

CHP İl Başkanı Suat Dülger'den Zehir Zemberek Açıklamalar
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Dülger yaptığı açıklamada: "Çıkarcılarla, dedikoducularla, goygoyla işimiz olmaz." dedi.

Erzurum Gündem-Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger sosyal medya üzerinden öyle bir açıklama yaptı ki okuyanlar "Neler Oluyor?" sorusunu sordu?

 

Dülger: "Çıkarcılarla, dedikoducularla, goygoyla işimiz olmaz"
Dülger yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "CHP Erzurum’da büyüdükçe kişisel ikbal peşinde koşanlar ciyaklayacak, sağa-sola saldıracak, poz yapacak; bu her zaman olur. Kendileri için özel beklentileri olanlar için yapacak bir şeyimiz yok, biz halkımız ve partimiz için çalışıyoruz, yolumuza bizimle yürüyenlerle sonuna kadar devam edeceğiz, halk desteğini artırıp oyumuzu katlayacağız, günü geldiğinde seçimden sonra hesabımızı vereceğiz. Çıkarcılarla, dedikoducularla, goygoyla işimiz olmaz. Partiden geçinmek isteyenlere de partiyi emekliliğinde dedikodu yapmak için kullanmak isteyenlere de bu fırsatı asla vermeyeceğiz. Dün eski başkana her hakareti yapıp, bugün timsah gözyaşı dökerek partinin büyümesinden rahatsız olanlar konumuz değildir. Erzurum’da İl ve tüm ilçe yönetimleri tek vücud çalışmaktadır ve partiye ilgi ve destek hızla artmaktadır. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç; dostlarımızla. Geliyor gelmekte olan…"

Yorum Yaz