Büyük Birlik Partisinden Kırgınlara Çağrı

Büyük Birlik Partisinden Kırgınlara Çağrı
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz kırgınlara, kızgınlara çağrıda bulunarak "Birlik Beraberlik" çağrısı yaptı.

Erzurum Gündem-Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz; partiye kırgın kızgın olan partililerine birlik beraberlik çağrısında bulundu. 

"Meclisimizin ve ülkemizin Büyük Birlik kadrolarına ihtiyacı var. " diyerek çağrıda bulunan Yılmaz kırgınlara ve kızgınlara "Milletin öz çocuklarına,vatan evlatlarına ihtiyacı var." dedi. 

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; "Başta ekonomik sıkıntı sebebiyle,alenen terör partisi hdp ile işbirliği yapan 6 lı masa ve özerkliği dile getiren Kılıçdaroğlu’na destek veren milliyetçi ve devletçi kardaşlarımız bilsin ki, yaşadıkları ekonomik sıkıntı ve diğer konular kadar milliyetçi ve devletçi değerlerini satmaktalar!

 

Kırgınlık ve kızgınlıkları,yapılan haksızlıkları daha sonra konuşmak üzere bir kenara bırakıp ”Birlik” olma vaktidir.

 

Devlet ve millet hassasiyetlerinize bedel biçmeyin. 
Bir doğru nasıl bin eğriyi düzeltecekse, bir yanlışta bin doğruyu zayi eder. Bugüne değin şaşmadığınız doğrularınızı zayi etmeyin!

 

Şehit başkanımızın millete emaneti,çatımızda, ocağımızda sizlere açıktır. Buyurun milliyetçi,maneviyatçı harcınızı burada karın.Geleceğin ülkesini taşıdığımız aynı hassasiyetle birlikte inşa edelim.

 

Meclisimizin ve ülkemizin Büyük Birlik kadrolarına ihtiyacı var. 
Millet diyenlere,devlet diyenlere ihtiyacı var.

 

Milletin öz çocuklarına,vatan evlatlarına ihtiyacı var..


Öz olan beri gelsin..."

Yorum Yaz