Büyük Birlik Partisi 30 Yaşında!

Büyük Birlik Partisi 30 Yaşında!
Ahmet Eşref Yılmaz, Büyük Birlik Partisi (BBP), 30'uncu Kuruluş yıldönümünü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Erzurum Gündem-Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz,  30'uncu Kuruluş yıldönümünü nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Şehit liderimiz Cennet Mekan Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kurulmuş; davası İ’lâ-yı Kelimetullah için Nizam-ı Alem, Kızıl elması Türk/İslam Ülküsü olan bir Harekettir.

 

“YENİ DÜNYA DÜZENİ” denilen sistemi hedef almış, “BİZ” Türkiye’deki partilerin değil, “DÜNYADAKİ SİSTEMİN” ve onun uzantılarının alternatifiyiz, sözleriyle siyasi duruşunu ifade etmiştir.

 

Büyük Birlik Partililer olarak; Heyecanımızı ve mücadele şevkimizi ilk gün ki kadar taze tutarken, 30 yıllık yolculuğumuz esnasında edindiğimiz deneyimlerle ve sağlam adımlarla geleceğe yürümek, yeni bir hikâye yazmak azmindeyiz.

 

Siyasetteki çağrımız esası; milletçe üzerine titrediğimiz değer ve ilkelerin kılavuzluğunda, ülkemizin layık olduğu “Büyük ve Öncü Türkiye’nin inşası” için; insanımızı gönül seferberliğine davettir.

 

Siyaset bir ülke için söyleyecek sözü, anlatacak hikâyesi, uygulamaya koyacak projesi olanların işidir. Bizim eski hatıralarımız, yeni umutlarımız var. Düne nazar ederek, bugünü tahlil edip, yarınlara yönelik ülkemize ve tüm insanlığa teklifimiz var. Milliyetçilikle bezenmiş, muhafazakârlıkla desteklenmiş, demokrasi ile taçlanmış ve hukukla hemhal olmuş ideal bir siyaset, hareketimizin temelidir.

 

Kurulduğu günden beri Milletiyle aynı yöne bakan, alnı ak başı dik, yalana, talana, harama bulaşmamış temiz siyasetin yüz akı Büyük Birlik Partisinin bir neferi olmaktan ve milletimize bu şerefli çatı altında hizmet etmekten onur duyuyor, hareketimizin 30. Kuruluş yılını kutluyorum.

 

Bu vesileyle başta Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm dava arkadaşlarımızı rahmetle, minnetle yad ediyor, emanete canından da öte sahip çıkan genel başkanımız Sayın Mustafa Destici Bey olmak üzere bütün dava arkadaşlarımızı saygı ve sevgilerimle selamlıyorum."

Yorum Yaz