Belediye'nin Sokağa Attığı Köpekler Donarak Öldüler

Belediye'nin Sokağa Attığı Köpekler Donarak Öldüler
Belediye tarafından ölüme terk edilen sokak hayvanları donarak telef oldu.

Kars Olay- Ardahan Belediyesinin  ilgilenmediği ve açlığa terk ettiği sokak hayvanları soğuktan ve açlıktan telef oluyor.  Donarak ölen sokak köpekleri görenlerin vicdanlarını sızlatırken hayvanseverleri de isyan ettirdi. 

 

Yaşamın neredeyse durma noktasına geldiği Ardahan’da yiyecek ve içecek bulmakta zorlanan sokak köpeklerin bir çoğu da belediyenin sahip çıkmayışıyla açlık ve susuzluğa yenik düşerek üzücü bir şeklide can veriyor.  

 

VALİ GÖREVE
Twitter’da CHP'li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’e tepkiler  çığ gibi büyüyor. Hayvan severler  Faruk Demir'e hesap sorarak, "Vergilerimizi ne yapıyorsunuz." paylaşımlarıyla, Ardahan Valiliğini  göreve davet ettiler.

 

Sahipsiz hayvanlar için, "Tüm belediye başkanlarıma sesleniyorum. Sahipsiz hayvanlar için lütfen sıcak ve güvenli barınaklar kurun." Diyen Cumhurbaşkanına rağmen  Ardahan Belediyesi sokak hayvanlarını dondurucu soğukta açlık ve ölüme terk etti.  

 

HAYVANSEVERLERDEN BELEDİYEYE ÇAĞIRDI
Ölüme attığınız canlarımızın ölümleri başladı, anne ve yavruları öldü Bunca yıl Bugün vergilerimizi ne yaptınız Bu ne vicdansızlık kanunsuzluk Bu çocuklarımızı Acil alındıkları yere bırakmanızı talep ediyoruz @ArdahanDkmp  orada mısınız.

 

 

Yorum Yaz