Başkan Sunar’a Ömeroğlu ve Arslan Ziyareti

Başkan Sunar’a Ömeroğlu ve Arslan Ziyareti
Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ı AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve Başkan Yardımcısı Altan Arslan ziyaret ettiler.

Erzurum Gündem- AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve Başkan Yardımcısı Altan Arslan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’a art arda ziyaret gerçekleştirdiler. Bir süredir kamuoyunda Ömeroğlu ve Sunar’ın aralarının açık olduğu dedikodularına cevap niteliğinde olan ziyareti ise Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar sosyal medya hesaplarından paylaştı.

 

HAKTAN ÖMEROĞLU İLE YATIRIM VE ÇALIŞMA YERLERİ İNCELEMESİ
Başkan Sunar AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Hakan Ömeroğlu’nun ziyaretini “Belediyemizde bir araya geldiğimiz Ak Parti Palandöken İlçe Başkanımız Sayın Haktan Ömeroğlu ile ilçemizde taziye ziyaretlerinde bulunduk. Daha sonra yeni şantiye sahamızda ilerleyen yatırımlarımız başta olmak üzere, ilçemizde yürüttüğümüz çalışmalarımızı yerinde inceledik.” notuyla paylaştı.

 

 

ALTAN ARSLAN’A ZİYARET TEŞEKKÜRÜ
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar Palandöken İlçe Başkan yardımcısı Altan Arslan’ın ziyaretini ise “AK Parti Palandöken İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Altan Arslan ziyaretimize gelerek, çalışmaları ile ilgili bilgileri paylaştı. İlçe başkan yardımcımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” diyerek paylaştı.

 

Yorum Yaz