Başkan Dal'dan Teşekkür!

Başkan Dal'dan Teşekkür!
Erzurumspor FK Kulüp Başkanı Ahmet Dal Kocaelispor deplasmanında verdikleri desteklerden ötürü Murat Şahsuvaroğlu’na ve Marriott Otel çalışanlarına teşekkür etti.

Erzurum Gündem-Erzurumspor FK Kulüp Başkanı Ahmet Dal Kocaelispor deplasmanında verdikleri desteklerden dolayı Murat Şahsuvaroğlu’na ve Marriott Otel çalışanlarına teşekkür mesajı yayınladı. Zor zamanlardaki desteklerin unutulmaz ve kıymetli olduğuna dikkat çeken Dal, “İstanbul’u bize Erzurum gibi hissettiren, evimizdeymiş gibi rahat ettiren hemşehrimiz kıymetli Murat Şahsuvaroğlu’na ve Marriott Otel çalışanlarına ev sahipliğinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Dal konuya ilişkin olarak, “İstanbul’u bize Erzurum gibi hissettiren, evimizdeymiş gibi rahat ettiren hemşehrimiz kıymetli Murat Şahsuvaroğlu’na ve Marriott Otel çalışanlarına ev sahipliğinden ötürü teşekkür ediyoruz. Zor zamanlardaki destekler hem unutulmaz hem de en kıymetli olanlardır. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da yanımızda olan sevgili @msahsuvarogluu abimize teşekkürlerimizle” diye konuştu.

 

Murat Şahsuvaroğlu ise Dal'a "Her zaman baş üstüne” yanıtını vererek mavi-beyazlı taraftarların büyük takdirini topladı.

Yorum Yaz