Aman Ha Dikkat! Yakutiye Belediyesi Uyardı

Aman Ha Dikkat! Yakutiye Belediyesi Uyardı
Yakutiye Belediyesi'nden Telefon Dolandırıcılığı Uyarısı

Erzurum Gündem- Yakutiye Belediyesi Erzurum'da yaşayan  vatandaşları telefon dolandırıcılarına karşı uyardı.

Yakutiye Belediye Başkanlığı'nın resmi web sitesinden yapılan açıklamada, son günlerde artan telefon dolandırıcılığı vakalarına dikkat çekerek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bazı kişilerin, Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı adına arama yaparak çeşitli hayır ve yardım bahaneleriyle vatandaşlardan yardım toplamaya çalıştıkları ihbarları alındıklarına dikkat çekere dolandırıcıların güvenlik güçlerine bildirilmesi gerektiğini belirtildi.

Yakutiye Belediyesi'nden yapılan açıklamada:"Son günlerde kendisini Yakutiye Belediye Başkanı veya Başkan Yardımcısı olarak tanıtan kişi veya kişiler tarafından çeşitli hayır ve yardım bahaneleri ile esnaf ve vatandaşlarımızdan telefon açarak para talep edildiği, verdikleri banka hesap numaralarına para yatırmaları ve bu yolla vatandaşlarımızın dolandırılmak istendiği Yakutiye Belediyemize gelen ihbarlardan anlaşılmıştır.

 

Belediyemizin bu şekilde bir yardım talebi bu güne kadar olmadığı gibi bundan sonra da kesinlikle olmayacaktır.

 

Hemşerilerimizin iyi niyetini istismar etmek isteyen bu kişilere karşı dikkatli olunması gerektiğini hatırlatıp, bu tür taleplere itibar edilmemesi ve böyle durumlarla karşılaşılması halinde mutlaka Emniyet ve Belediyemizle irtibata geçilmesi hususunu kamuoyuna saygı ile arz ederiz." denildi.

Yorum Yaz