Ahmet Eşref Yılmaz: Önce Devletim Önce Milletim Diyenlere Kapımız Açıktır

Ahmet Eşref Yılmaz: Önce Devletim Önce Milletim Diyenlere Kapımız Açıktır
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin seçimlere kendi logoları kendi adaylarıyla gireceğini ifade etmesinin ardından Erzurum Büyük Birlik Partisine bir çok kişi aday adayı olmak için başvuruda bulundu.

Erzurum Gündem-BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası 14 Mayıs 2023’de yapılacak genel seçimlere Cumhur ittifakı çatısı altında kendi ismi, kendi amblemi ve kendi adaylarıyla yer alacağını açıklamasının ardından Erzurum il başkanlığında da hareketli saatler yaşandı.

 

Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz yaptığı açıklamada: "Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici Partimizin kendi logosu kendi adaylarıyla seçime gireğini açıklamasının ardından bu gün bizi bir çok kişi ziyaret ederek aday adayı olmak istediklerini dile getirdiler. Tabi ilk gün olması hasabiyle toplamda şuan resmi olarak 7 kişi aday adayı başvursunda bulundu. Bu 7 kişiden biri Profesör olmak üzere bir çok daldan aday adayı olmak isteyen kişiler var. Biz de bize aday adayı olmak isteyenler için hep şunu dedik demeye de devam edeceğiz; "Önce milletim, önce memleketim, önce devletim diyen tüm hemşehrilerimize kapımız açıktır." şeklinde konuştu. 

Yorum Yaz