Ahmet Eşref Yılmaz: 'Buruk Bir Şekilde Bu Bayramı İdrak Etmekteyiz'

Ahmet Eşref Yılmaz: 'Buruk Bir Şekilde Bu Bayramı İdrak Etmekteyiz'
Erzurum Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Erzurum Gündem-Erzurum Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Manevi iklimiyle ruhumuzu kuşatan mübarek ramazan ayını geride bırakırken bayrama erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

 

Toplumsal yaşamda önemli yeri olan bayramlar birlik ve beraberliğin, sevinç ve neşenin, iyilik ve güzelliklerin, saygı ve sevginin perçinleştiği özel günlerdir.

 

Ancak bu bayram asrın felaketi olan 10 ilimizi derinden etkileyen, 50 binden fazla vatandaşımızı kaybettiğimiz Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı bayramlaşıp, kucaklaşmalarımızı buruk bir şekilde idrak etmekteyiz.

 

Deprem ülkesi olduğumuz, ilimizinde deprem üretme potansiyeline sahip aktif fay hatlarının olması ve kentsel dönüşüm çalışmalarının yavaş ilerlediği gerçeğini hatırlatarak yerel yöneticilerimizi uyarıyoruz.

 

Bu vesileyle deprem de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum."

 

Yorum Yaz