Vahit Bingöl: Vatandaşın Derdine Deva Olacağız

Vahit Bingöl: Vatandaşın Derdine Deva Olacağız
DEVA Partisi hafta sonu sahadaydı. İl Başkanı Vahit Bingöl ve yönetimi, Sanayi esnafını ziyaret etti. Palandöken'de kurulan pazarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Erzurum Gündem-Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Cumartesi günü Sanayi esnafını ziyaret etti. İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Yakutiye İlçe Başkanı Samet Tosun ve Yönetimi, Palandöken İlçe Başkanı Osman Temiz ve Yönetiminin de eşlik ettiği oto sanayi sitesi esnafı Bingöl'e sıkıntılarını aktardı.

 

Esnaf,  ‘’Herkes kredi çekerek işini yürütmeye çalışıyor. Yarın bu krediler nasıl ödeyecek. Evimizde bakmakla yükümlü olduğumuz nüfusumuz var. Malzeme pahalı, araçlara parça bulsak da vatandaş almakta zorlandığı için bazen kapımızdan dönüyor.’’ diyerek sıkıntılarını dile getirdiler.

 

Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, ekonomik kurtuluşun reçetesinin Genel Başkan Ali Babacanda olduğunu belirterek,  ‘’Esnafa bir dokunup bin ah işitiyoruz. İnsanlar bitme noktasına gelmiş durumda. Kimi siftah yapamıyor kimi kredisini ödeyemiyor. Deva partisi olarak esnafın derdine deva olacağız" dedi.

 

Pazar günü Palandöken'de kurulan Pazar yerinde pazarcılar ve vatandaşlarla buluşan Başkan Bingöl, " Pazarda ne alışveriş yapan memnun ne de esnaf. Vatandaş Kurtarın bizi diye feryat ediyor. Fiyatlar almış başını gitmiş. Vatandaş, önceden kilo ile aldıkları meyve sebzeyi şimdi tane işi alıyor. Kurtuluşu geçmişte uyguladığı ekonomik politikalarla, ülkeyi dünya kriz yaşarken düzlüğe çıkaran Genel Başkanımız Ali Babacan'da görüyor. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Vatandaşın derdi ile dertlenirken, kendilerinin teveccüh bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi.

 

Yorum Yaz