Milletvekili Aday Adayı Alpaslan İlgün: 'Bizim Sevdamız Erzurum'

Milletvekili Aday Adayı Alpaslan İlgün: 'Bizim Sevdamız Erzurum'
Erzurumlu iş insanı Alpaslan İlgün Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Milletvekili Aday Adayı Alpaslan İlgün: 'Bizim Sevdamız Erzurum'

Erzurum Gündem- Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçim takviminin açıklanması ile birlikte Erzurum'da partilere aday adayları başvurmaya başladı. Yoğun olarak başvuru yapılan partilerden biri ise Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanlığı oldu.

Uzun yıllardır Yeniden Refah Partisinde bulunan iş adamı Alpaslan İlgün, 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu. 

ALPASLAN İLGÜN: BİZİM SEVDAMIZ ERZURUM

Erzurum Milletvekilliği için başvuruda bulunan İlgün, "Ben 1977 Erzurum Çiftlik köyü doğumluyum. Ankara Erzurumlu İş Adamları dernek başkanıyım. Bilişm sektöründe bir şiketim var. Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekilliği için aday adaylığımızı gerçekleştirdik. Her şeyin daha rahat daha refah olabilmesi için memleketrin ihtiyaçlarını zaten biliyoruz, başvurumuzu yaptık, bizim sevdamız Erzurum. Erzurum'a daha faydalı işler yapabilmek için Yeniden Refah Partsinden aday adaylığımızı açıkladık. Allah utandırmasın. " dedi.

 

İL BAŞKANI ADNAN BOZAN: "BÜTÜN ADAY ADAYLARI KARDEŞLERİMİZ DEĞERLİDİR"
Başvuru sonrası bir açıklama yapan Yeniden Refeh Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan ise burada yaptığı konuşmada şu açıklamalarda bulundu: "Şuana kadar Partimize 30'un üzerinde Milletvekilliği aday adayı başvurusu oldu. Bütün aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Alpaslan İlgün beyefendi ise Ankara'da iş adamlarımızdan aynı zamanda Erzurumlu onurumuz ve gururumuzdure kendisi. Bütün aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, kendilerini tebrik ediyorum, inşallah haklarında hayırlısı neyse o olacaktır, Bütün arkadaşlarımızın her birisi bizim için bir değer bir kıymettir, bu arkadaşlarımızın bütün çalışma amacı gayesi bu memlekete daha nasıl güzel hizmetler yapabiliriz. Her bir arkadaşımızın Erzurumla ilgili çok güzel projesi var. Allah utandırmasın." 

Yorum Yaz