MHP Erzurum İl Başkanı Yurdagül Basınla Buluştu

MHP Erzurum İl Başkanı Yurdagül Basınla Buluştu
MHP Erzurum İl Başkanı Yurdagül: "Kalplere dokunarak, gönüllere girerek, herkesle kucaklaşacağız..."
MHP Erzurum İl Başkanı Yurdagül Basınla Buluştu

Erzurum Gündem-MHP Erzurum İl Başkanlığına atanan Adem Yurdagül, düzenledikleri kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Milliyetçi Harekat Partisi olarak hızlı bir şekilde hem seçim çalışmasına başlayacaklarını belirten MHP İl başkanı Yurdagül, "Şehir ile alakalı hızlı bir mücadele vermenin gayreti içerisine gireceğiz. Bu şehirde yapılması gereken ne varsa, bu şehre katma değer olarak neler katabilirsek, her kimin siyasi görüşü ne olursa olsun, bu şehre daha fazla nasıl bir şeyler yapabiliriz, Türkiye’de şehrimizi bir adım daha ileriye nasıl taşıyabiliriz onun gayreti içerisinde olacağız. Bu anlamda çıktığımız yol, bizim inandığımız yol Hak yoludur, Hakikat yoludur. Devletimizin bekası için, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için vatanımız ve milletimiz noktasında çalışmalarımız ne gerekiyorsa onu en güzel şekilde layıkıyla yapmanın derdi içerisindeyiz. Bu şehirde aşındırmayacağımız bir kapı olmayacak inşallah, kalplere dokunarak, gönüllere girerek, herkesle sarılarak, insanlara fikirlerimizi ve bu şehir için yapmak istediklerimizi tek tek anlatarak herkesle kucaklaşmanın derdi içerisindeyiz’’ dedi.

 

Kahvaltı sonrası MHP İl Başkanı Yurdagül ve il yönetimi basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı.  Yurdagül, 20 gün önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla doğup büyüdüğü memleketine  il başkanı olarak atanmanın onurunu yaşadığını söyledi.

Yorum Yaz