İYİ Parti Erzurum Kadın ve Gençlik Kollarından İftar Sofrası

İYİ Parti Erzurum Kadın ve Gençlik Kollarından İftar Sofrası
İYİ Parti Erzurum Kadın Politikalar İl Başkanı Esra Akpınar ve Gençlik Kolları İl Başkanı Yakup Yanger 140’a aşkın ihtiyaç sahibi ailelere iftar yemeği verdiler.
İYİ Parti Erzurum Kadın ve Gençlik Kollarından İftar Sofrası

Erzurum Gündem- Erzurum İYİ Parti Kadın Politikalar İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları İl Başkanlığı birlikte ihtiyaç sahibi aileleri iftar sofrasında ağırladılar.

 

Kongre Caddesi Dadaş Cağ Kebap Lokantasında 140’a aşkın aileye iftar sofrası hazırlayan ve bu aileleri iftarda konuk eden İYİ Parti Erzurum Kadın Politikalar İl Başkanı Esra Akpınar ve Gençlik Kolları İl Başkanı Yakup Yanger, sadece ailelerle iftarda değil ayrıca birebir bu ailelerin evlerine giderek yardım kolisi de bıraktıklarını dile getirdiler.

 

İYİ Parti Erzurum Kadın Politikalar İl Başkanı Esra Akpınar Burada Yaptığı Açıklamada: “İhtiyaçlı ailelerimizle birlikte bu gün iftar açmayı planladık, Gençlik kolları ve Kadın kolları olarak ihtiyaçlı ailelerimize bir iftar yemeği vermeyi planlamıştık. Misafirlerimizde bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiler. Burada birazdan iftarımızı açacağız, Allah şimdiden kabul eylesin. Sadece iftar yemeği vermedik aslında biz önceki günlerde yardım kolilerimizi dağıttık. Tabi bu organizasyonları Yakup başkanımızla birlikte İl Başkanımız Melih Kırkpınar öncülüğünde yapıyoruz. Bizim derdimiz, ihtiyaçlı ailelerin kalplerine dokunabilmek, her zaman onların yanındayız, onlar varsa biz varız onlar yoksa bizlerde yokuz.”

 

İYİ Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Yakup Yanger ise İYİ Parti olarak her zaman Erzurum gençliğinin yanında olduklarını vurgulayarak: “Ramazan ayında genç arkadaşlarımızla devamlı buluşuyoruz, bu gün bir kez daha buluştuk, bu gün burada kadın kolları il başkanımızla birlikte böyle bir program yapmayı düşündük, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ve ailelere iftar programı yapmayı düşündük emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Yorum Yaz