İslam Yıldırım Sahanın İlgi Odağı Oldu

İslam Yıldırım Sahanın İlgi Odağı Oldu
On dört Mayıs milletvekili seçimlerine Erzurum Bağımsız Milletvekili Adayı olarak katılan İslam Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında sahanın en dikkat çeken ismi oldu.

Erzurum Gündem-On dört Mayıs milletvekili seçimlerine Erzurum Bağımsız Milletvekili Adayı olarak katılan İslam Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında sahanın en dikkat çeken ismi oldu.

‘Kutuplaşmış siyaset ve dayatma listelere karşı dik duruşun sembolü olma amaçlı çıktığımız bu yolda, milletimizin bize gönülden kucak açtığına şahit oluyoruz’ diyen Erzurum Bağımsız Milletvekili Adayı İslam Yıldırım, tüm kesimlerin yoğun teveccühü ile karşılanıyor. Özellikle gençler tarafından ilgi ve destek gören YILDIRIM’ın seçim çalışmaları renkli karelere sahne oluyor.

 

Gürcükapı İhmal Camii karşısında seçim koordinasyon merkezi oluşturarak her gün bini aşkın sevenlerini misafir etmeye başlayan İslam Yıldırım, saha çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Saha çalışmalarına şehir merkezinde ‘Halkın İçinden, Halkın Dilinden’ sloganı ile başlayan İslam Yıldırım, gittiği tüm noktalarda sevgi ve muhabbetle karşılanıyor. Uğramış olduğu bazı iş yerlerinde sürprizlerle de karşılaşan İslam YILDIRIM, sosyal medya hesapları üzerinden kendi paylaşımlarını beğenerek paylaşımlar yapan sevenleri ile de samimi sohbetler gerçekleştiriyor.  

Erzurum’un en önemli sorunlarından birinin kaliteli göç olduğunu vurgulayan İslam YILDIRIM, bu göçü önlemenin yolunun ise üretim ve imalat sanayinin sağlıklı bir şekilde hayata geçirilerek yüksek gelirli istidam sağlamaktan geçtiğini dile getirdi.

Özellikle tarım ve hayvancılık alanında Erzurum’un bir türlü istenilen seviyeye taşınamadığını bildiren İslam YILDIRIM, sözleşmeli tarım ve hayvancılık projeleri yanı sıra tarımsal organize sanayi bölgesinin hayata geçirilmesi ile çiftçimize can suyu sağlanacağını bildirdi.

 

Erzurumlu hemşerilerinin destek ve teveccühleri ile seçilmesi halinde, ulaşıla bilinir bir vekil olma hedefini de dile getiren Yıldırım, ‘Bu şehrin her noktasında bizlere her an ulaşabilecek on binlerin olması, bizim için de bir mutluluk ve gurur kaynağı olmuştur.

Bağımsız adaylık ilanımızdan sonra Tekman’dan Oltu’ya, Horasan’dan Aşkale’ye, Karaçoban’dan İspir’e tüm dostlarımız ve sevenlerimizin destekleri ile kararlılığımız perçinlenmiştir.

Allah’ın (C.C.) izniyle bizlere sunulan samimi destekler ve hiç bilmediğimiz yerlerde bizler için çaba gösteren sevenlerimizin gayretleriyle, Erzurum öz evladını 15 Mayıs sabahı meclis gönderecektir.’ dedi.

 

Yorum Yaz