Gazeteci Recep Kapucu: ‘Erzurum’da Gazeteciliğin Kalitesi Düştü’

Gazeteci Recep Kapucu: ‘Erzurum’da Gazeteciliğin Kalitesi Düştü’
Erzurum’da 1986 yılından beri medya sektöründe yer alan Recep Kapucu geçmişten günümüze gazeteciliğin ve gazetecilerin genel sorunlarını anlattı. Kapucu meslek anlamında yaptığı değerlendirmelerde Erzurum’da Gazeteciliğin Kalitesinin düştüğünü söyledi.
Gazeteci Recep Kapucu: ‘Erzurum’da Gazeteciliğin Kalitesi Düştü’

Erzurum Gündem / ÖZEL HABER- Erzurum’da 1986 yılından beri medya sektöründe bulunan ve aynı zamanda Güncel Medya Grup’un koordinatörlüğünü yapan Recep Kapucu geçmişten günümüze gazeteciliği, gazeteciliğin ve gazetecilerin genel sorunlarını anlattı. Kapucu genel olarak yaptığı değerlendirmede Erzurum’da Gazeteciliğin Kalitesinin düştüğünü söyledi.

 

Erzurum’da yaptığı haberlerle gündem oluşturan, “Erzurum’un Dünyadaki Sesi” sloganıyla da Dünyadaki tüm Erzurumlulara Erzurum’dan haberler veren Gazete Güncelin genel yayın yönetmeni Recep Kapucu yaklaşık 35 yıllık gazetecilik hayatını anlattı. 1992 yılında o dönem Erzurum’un ilk ve tek özel radyosu olan Güncel FM’i kuran Kapucu gazetecilik hayatına radyo üzerinde devam ettiğini söyledi. Geçmişten günümüze gazeteciliği değerlendiren Kapucu, günümüzde gazetecinin adının kalmadığını çünkü gazetecinin nadir yetiştiğini, gazeteciler, haber yazmayı, fotoğraf çekmeyi ve her alanda kendini yetiştirdiğini, habere emek verildiğini ama günümüzde ise gazeteciliğe emek verilmediğini ve her önüne gelenin artık bir internet gazetesi açtığını ve kendini gazeteci olarak tanımladığını vurguladı. Gazetecilik mesleğinin daha birçok farklı sorunlarına değinen Recep Kapucu, mesleğini sevdiğini, Dünyanın neresine olursa olsun gazetecilik yapacağını ve yine Erzurum’u ve Erzurum’da olup biteni yazmaya devam edeceğini söyledi.

 

HABERİN DEVAMINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.
 

Yorum Yaz