Erzurumspor: 'Devletimizin Yanındayız'

Erzurumspor: 'Devletimizin Yanındayız'
Fenerbahçe-Konyaspor ve Beşiktaş-Antalyaspor maçlarında tribünden atılan "Hükümet istifa" sloganlarının ardından Erzurumspor'dan açıklama geldi.

Erzurum Gündem-Fenerbahçe ve Konyaspor arasında oynanan maçta bir grup taraftar "hükümet istifa" sloganlarının ardından Erzurumspor'dan "Devletimiz ve azizi milletimizin daima yanındayız" mesajı geldi.

 

"Büyük ve Güçlü Türkiye'mizin Tarafında Olacağız"
Erzurumspor resmi Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı: "Anadolunun ön sözü ve Cumhuriyetimizi kuran şehir Erzurum’un yeşil sahalardaki temsilcisi Erzurumspor camiası ve taraftarı, Devletimiz ve azizi milletimizin daima yanındadır.

Asrın Felaketi diye adlandırdığımız bir afeti henüz yaşamışken…

Kaybettiğimiz insanların yasını tutarken…

Acımız Tazeyken…

Yaralarımızı sarmak için hep birlikte millet olarak var gücümüzle omuz omuza vermişken…

Devletimiz tüm imkanlarını tüm görevlileriyle seferber etmişken…

Bu ortamda acılarımızı hep birlikte sarmak yerine tribünlere siyaset bulaştırarak Türk futbolunu kendi emellerine alet etmek isteyenleri tarih ve aziz milletimiz asla affetmeyecektir.

Cinsiyet, din, dil, ırk, mezhep farkı gözetmeksizin çeşitli siyasi düşüncelere sahip insanlarımızın sadece armaya gönül verdiği, takımının renkleri altında birleştirdiği bu sektörde asla olmaması gereken, bu etik dışı planlı provakasyonu kınıyoruz.

Biz, dün olduğu gibi bu günde Aziz Milletimizin yanında, Büyük ve Güçlü Türkiye’mizin tarafında olacağız. "

 

Yorum Yaz