Erzurumspor'da Umutlara Kar Yağdı

Erzurumspor'da Umutlara Kar Yağdı
Taraftarlar yönetimi istifaya davet etti, ruhsuz futbolculara tepki yağdı.

Erzurum Gündem-Spor Toto 1. Lig’in 29. hafta mücadelesinde BB Erzurumspor evinde Samsunspor ile karşılaştı. Konuk ekip mücadeleden 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Yoğun kar yağışı altında başyalan karşılaşmaya kontrollü futbola başlayan BB Erzurumspor, 19. dakikada rakipo takımdan Osman Çelik'in kafa golüne engel olamadı. İlk yarının sonlarında Mustafa Akbaş'ın ellerini arşa açarcasına acemice açtığı eline çarpan top sonrası hakem noktasını gösterdi. Mücadele çizgi dışında olmasına rağmen hakem çizgide değerlendirdi ve penaltıyı verdi.

 

RUHSUZ FUTBOLCULAR TOPLULUĞU
Hasan Kılıç takımını 2-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarı tek kale oynuyor gibi gözüken ancak ne oynadığını kendileri de bilmeyen fuıtbolcular topluluğunun oluşturduğu BB Erzurumspor, Süleyman Koç'un karambolde çektiği şutun ağlara gitmesi sonrası durumu 2-1'e getirdi. Mücadelede başka gol olmadı, mavi beyazlı takım Ümraniye ve İstanbulspor'un puan kaybettiği haftayı çokta umursamadan kan kaybetmvye devam etti.

 

YÖNETİM KÜME DÜŞTÜ, TAKIM PLAYOF'A OYNUYOR...
Maç sonrası taraftarlar yönetimi istifaya davet etti, ruhsuz futbolculara haklı olarak ağır eleştirilerde bulundular. Orhan Ovacıklı, Eren Tozlu, Estrela ve kaleci Szumski hariç diğer futbolcular ruhsuz oyunları ile mağlubiyete birinci etken oldular. Kazım Karabekir stadyumuna yağan lapa lapa kar, aslında BB Erzurumspor taraftarının umutlarına yağdı. Spor otoriteleri, ''yönetim küme düştü ama BB Erzurumspor takımı zor da olsa playof umutlarını sürdürüyor'' yorumunu yaptılar.

 

Kaynak: RadarHaber

Yorum Yaz