Erzurumluların Zekiye Ablası

Erzurumluların Zekiye Ablası
Tüm Erzurumlular tarafından kabul görmüş ve kentte saygınlık gören bir kimliğe sahip olan Er Kadın Derneğinin de uzun yıllardır başkanlığını yürüten Zekiye Çomaklı Erzurumlu kadınlarla birlikte yaptıkları projeleri ve çalışmaları anlattı.

Erzurum Gündem / ÖZEL HABER- Gelenek, göreneklere, adet ve törelere asla isyan etmeyen bir yapıya sahip olduğunu, yıllardır bu şekilde davrandığı için toplumunda sevgi ve saygı gördüğünü dile getiren Çomaklı, Erzurumlu kadınlarla birlikte yaptıkları proje ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Erzurum’da atıl kadın iş gücünü harekete geçirebilmenin hevesiyle bu işlere girdiğini vurgulayan Zekiye Çomaklı daha sonra bu doğrultuda kadına yönelik ev eksenli birçok proje ve çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Zekiye Çomaklı Erzurum’da uzun yıllardır yaptıkları birçok proje çalışmalar hakkında da detaylı bilgiler ve açıklamalarda bulundu.

 

HABERİN DEVAMINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ
 

Yorumlar
Berra uçar

Erzurumun ablası bir tane, candır can...

Berra uçar

10 Temmuz 2022 22:25

Yorumlar
Gönül Aktürk

Erzurum Zekiye Çomaklı gibi bir değere sahip olduğu için çok şanslı ,aynı şekilde bizlerde ... İyi ki varsın Zekiye ablam seni çok seviyorum.

Gönül Aktürk

25 Ekim 2021 10:18

Yorum Yaz