Erzurumlu Yarışmacı Milyonları Duygulandırdı

Erzurumlu Yarışmacı Milyonları Duygulandırdı
ATV’de yayımlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' isimli yarışmaya katılan Erzurumlu Ömer Bektaş 'Ben hayatı Erzurum'a benzetirim' sözleriyle ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşattı.

Erzurum Gündem-ATV’de yayımlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya katılan Erzurumlu Ömer Faruk Bektaş, izleyenleri duydu dolu anlar yaşattı. 

 

Altı yaşında geçirdiği bir rahatsızlık sonucu görme yetisini kaybeden 22 yaşındaki Ömer Faruk Bektaş, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? bilgi yarışmasına katıldı. 

 

Atatürk Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü son sınıf öğrencisi olan Ömer Faruk Bektaş, 50 bin TL değerindeki soruya doğru cevap verdi. Bir sonraki soruda yarışmadan çekilen Ömer Faruk Bektaş, 50 bin TL ödül alarak yarışmaya veda etti.

 

"Ben Hayatı Erzurum'a Benzetirim"
22 yaşındaki Bektaş yarışma sonunda Erzurum ile hayatı benzetmesi yüzlerde tebessüm hemde duygu dolu anlar yaşattı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun ve stüdyodakilerin gönlünü kurduğu cümlelerle fetheden Erzurumlu Ömer Faruk Bektaş veda konuşmasında şu sözlerle tamamladı: "Ben hep şunu düşündüm, Erzurum çok soğuk bir şehir. Ben hayatı Erzurum'a benzetirim Kenan Bey. Ben o şehri gerçekten çok seviyorum ve aslında o şehirde şunu gördüm. İnsanların hayatı bir Erzurum gibi. Bazen kışlarımız bazen yazlarımız oluyor. Bazen kışlarımız olduğunda da yerde farkedebildiğimiz veya farkedemediğimiz buzlanmalar oluyor. Hepimiz insanız ve aslında o buzda kayıp düşmememiz, görüp görmememizden ziyade doğru adım atamadığımıza bağlı oluyor. Umarım herkes doğru adımlar atar. İnsan birbirileri ile eşit, sevgi dolu ve hoşgörülü bir şekilde yaşar. Dünyanın buna çok ihtiyacı var." 


Kurduğu cümeler karşısında büyük alkış alan Ömer Faruk Bektaş, sunucu Kenan İmirzalıoğlu 'Gönlüne sağlık Ömer, seni yürekten kutluyorum' ifadelerini kullandı.

 

Erzurumlu yarışmacı Ömer Bektaş programdan 50 Bin TL ödül alarak yarışmadan ayrıldı.

Yorum Yaz