Erzurumlu Fenomen Enes Çakmak Hayatını Kaybetti!

Erzurumlu Fenomen Enes Çakmak Hayatını Kaybetti!
Sosyal medyada Enesalf ismiyle ünlenen ve kısa sürede çok sayıda takipçiye ulaşan Enes Çakmak hayatını kaybetti. Müge Anlı'nın da yeğeni olan Enes Çakmak, Erzurum'da toprağa verildi.

Erzurum Gündem-Yaklaşık 2 hafta önce trafik kazası geçiren ve yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi veren Enes Çakmak'tan üzücü son dakika haberi önceki gün geldi. Ünlü fenomenin vefat haberini ise yakın arkadaşı Can Yıldırım'dan geldi. Peki, Enesalf Enes Çakmak kimdir, kaç yaşındaydı? Enes Çakmak öldü mü, neden öldü?

 

Ünlü TikTok fenomeni Enes Çakmak hayata gözlerini yumdu. Yaklaşık iki haftadır yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi veren Enesalf'in ölüm haberi arkadaşı Can Yıldırım tarafından verildi. Yıldırım, vefat haberini Instagram hesabından yaptığı paylaşımda " "Rabbim Mekanını Cennet Etsin Gardaşım. Mekanın Cennet olsun. Çocukluğum 15 yılım. 11.01.2022 Tarihinde Erzurum Hacı Ahmet Baba Camiin de Cenazesi kalkacak" sözleriyle verdi. Peki, Enesalf olarak bilinen Enes Çakmak kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü?

 

ENES ÇAKMAK HAYATINI KAYBETTİ!
Geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakıma alınan Enes Çakmak, hayatını kaybetti.Vefat haberi Enes Çakmak'la Tiktok videoları bulunan yakın arkadaşı Can Yıldırım'dan geldi. Yıldırım, vefat haberini Instagram hesabından yaptığı paylaşımda " "Rabbim Mekanını Cennet Etsin Gardaşım. Mekanın Cennet olsun. Enes Yıldırım'ın cenazesi önceki gün, Erzurum Hacı Ahmet Baba Camiin den kaldırıldı.

 

SEVGİLİSİ MEZARINDAN AYRILMADI
Ünlü Tiktok Fenomeni Enes Çakmak'ın ölümüyle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkarken, Sevgilisi ile ilgili de kahreden haber geldi, Evinden markete gitmek için aracıyla takla atarak hayatını kaybeden Tiktok fenomeni Enes Çakmak memleketinde toprağa verildi, Toprağa verilirken ailesi mezarı başında sinir krizi geçirdi,Yaşanan acı gelişmelerden sonra Enes Çakmak'ın uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi ise Enes'in mezarından bir türlü ayrılmak istemediğini söyleyip göz yaşlarına boğuldu tam bu sırada yaşanan acı gelişme sevenlerini göz yaşlarına boğdu, Enes Çakmağın sevgilisi Öznur Garip, Enes'in mezarı başından bir an olsun bile ayrılmadı, Ağlarken çığlıkları Erzurum şehrinde yankı yaptı. Kaynak: Erzurumlu Ünlü TikTok fenomeni Enes Çakmak hayatını kaybetti! 

Yorum Yaz