Erzurum KOSGEB Müdürü Değişti

Erzurum KOSGEB Müdürü Değişti
Kars’ta Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) İl Müdürlüğü'nü 2015 yılından bu yana yürüten Lütfullah Aktaş, KOSGEB Erzurum Müdürü olarak atandı.

Erzurum Gündem-Kars esnafının ekonomik olarak kalkınması için geldiği günden bu tarafa çalışarak başarılı işlerde imzası olan KOSGEB Kars İl Müdürü Lütfullah Aktaş’ın Erzurum KOSGEB  İl Müdürü olarak atandı. 

 

Önümüzdeki günlerde Kars’tan ayrılarak yeni görevi için Erzurum’a geleceğini ifade eden Lütfullah Aktaş, Kars’tan ayrılırken güzel hatırlar, kıymetli dostluklar edindiğini ve bu muhabbetin baki kalacağını dile getirdi.

 

Aktaş, Karslılara veda mesajında şunları ifaderelere yer verdi; "Değerli Karslı Hemşehrilerim, 2015 yılından beri KOSGEB Kars Müdürü olarak sürdürdüğüm görevime, KOSGEB Erzurum Müdürü olarak atandığım için kısa bir süre içerisinde veda edeceğim. Öncelikle şahsımı bu göreve layık gören Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a ve bu görevi bizlere tevdi eden KOSGEB Başkanımız Sayın Hasan Basri Kurt’a şükranlarımı arz ederim.

Kamu görevlerinde makam ve vazifeler geçicidir. Asıl amaç vatandaşlarımıza layık olduğu hizmetleri sunabilmektir. Görev yaptığım süre zarfında ilimiz ekonomisinin lokomotifi olan KOBİ ve girişimcilerimizin önünü açabilmek adına devletimizin imkânları doğrultusunda elimden geleni yapmaya çalıştım. Hakkaniyet ve adalet prensiplerine uygun olarak insanı merkeze alan bir yönetim anlayışı ile iş ve işlemleri yürüttüm. Özellikle paydaş kurumlarımızla her daim işbirliği, koordinasyon ve istişareye önem verdim. Ülkemiz için çok önemli olan küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin rekabet güçlerini artırabilmek ve işletmemizin sorunlarını çözebilmek için çalışma arkadaşlarım ile birlikte sonuca ulaşmaya gayret ettim. Bundan sonra alacağım görevlerde de aynı bilinç ve çabayla devletimize, milletimize hizmeti elden bırakmamak en büyük gayem olacaktır.

Bu vesile ile öncelikle bilgi, deneyim ve tecrübelerinden yararlandığım Valimiz Sayın Türker Öksüz’e, Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Sayın Yunus Kılıç’a, siyasi partilerimizin il ve ilçe temsilcilerine, il ve ilçelerde görev yapan mülki idare amirlerimize, belediye başkanlarımıza, Kafkas Üniversitesi Rektörü ve öğretim üyelerine, kamu kurum ve kuruluşlarımızın yetkilileri ve çalışanlarına, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve üyelerine, Kars Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkan ve üyelerine, diğer oda, STK ve meslek kuruluşu temsilcilerine, şehrimizde bulunan tüm KOBİ ve girişimcilerimize, birlikte mesai yaptığımız özveri ve sorumluluk bilinci ile hareket eden çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Kars’tan ayrılırken güzel hatıralar, kıymetli dostluklar edindiğimi düşünüyor ve bu muhabbetlerimizin baki kalacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli Karslı hemşerilerime ve mesai arkadaşlarıma veda ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Yorum Yaz