Erzurum'da 'Sosyal Medyadan Sosyal Meydana'

Erzurum'da 'Sosyal Medyadan Sosyal Meydana'
"Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi Erzurum'da büyük ilgi görüyor.

Erzurum Gündem-Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek ve gençlerin hem sosyal hem de kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi Erzurum'da büyük ilgi gördü.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" etkinliği Diyarbakır'da büyük ilgi gördü. Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin sosyal medya bağımlılığının azaltılarak sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerle hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla başta Erzurum da olmak üzere, 81 ilde eş zamanlı etkinlikler düzenledi.

 

Etkinlikler kapsamında kurulan stantlarda resim, ebru, hat ve tezhip sanatları, zeka ve akıl oyunları, maket yapımı gibi el becerilerini geliştirecekleri ve deneyimleyebilecekleri çeşitli sanatsal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sportif faaliyetler, sokak oyunları ve gönüllülük faaliyetleri de yer aldı. Her yaştan insanın katıldığı etkinliklerde il müdürlüklerince sosyal medya bağımlılığına dikkat çekilerek, gençlerin meydanlara çekilmesinin amaçlandığı vurgulandı.

 

Yorum Yaz