Erzurum'da Kar Var Tatil Yok

Erzurum'da Kar Var Tatil Yok
Erzurum'da bu gün başlayan kar yağışı devam etti. Okulların tatil edilmemesi tepki toplarken bu gün Erzurum ve köylerinden birçok kar fotoğrafı geldi.

Erzurum Gündem-Erzurum'da bu gün başlayan kar yağışı giderek yoğunluğunu artırdı. Erzurum'da kent merkezi, köyleri ve ilçeleri yeniden beyaza büründü.

 

KAR YAĞIŞI YARIN DA DEVAM EDECEK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre Erzurum'da kuvvetli kar yağışının yarın da devam edeceği öğrenilirken, yapılan açılamada şu bilgilere yer verildi;

"Yapılan son değerlendirmelere göre; Erzurum ve çevrelerinde kuvvetli (10- 20cm) kar yağışı, beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Geçerlilik Periyodu: 30.03.2023 12.00-01.04.2023 04.00
Oluşması Muhtemel Riskler:  Buzlanma – Yer yer Tipi - Don Olayı - Ulaşımda Aksamala

 

OKULLAR TATİL DEĞİL, VELİLER FOTOĞRAF ÇEKİP YAYINLIYORLAR!
Yurt genelinde bir çok şehirde eğitim öğretime ara verilirken Erzurum'da okkulların tatil edilmemesine tepki gösteren bir çok veli fotoğraf çekerek tepkilerini gösterdiler.
Erzurum'un ilçeleri ve Köylerinde neredeyse kar yağışı hayatı felç etmişken Erzurum Vali Vekili Murat Öztürk, şehir genelinde okulları tatil etmedi. Erzurumlular okulların tatil edilmemesine isyan ederken,edinlen bilgilere göre Erzurum'da kaç  köy yolu uluşıma kapandığı da öğrenilemedi.

 

Yorum Yaz