Erzurum'da Cezaevinde İntihar

Erzurum'un Oltu ilçesinde bulunan T tipi ceza infaz kurumunda hükümlü olarak bulunan bir mahkum kendini asarak hayatına son verdi.
ASAYİŞ
Erzurum Gündem-Erzurum'un Oltu ilçesinde T tipi ceza infaz kurumunda hükümlü olarak bulunan ve cinsel istismar suçundan 20 yıl hapse mahkum edilen Ö. B. isimli mahkum kendini asarak yaşamına son verdi.
Oltu T tipi ceza infaz kurumunda hükümlü olarak bulunan Ö. B. isimli kişi sabah saatlerinde kendisini asması sonucu ölü bulunduğu öğrendilirken, intihar olayı ile ilgili soruşturmanın çok yönli devam ettiği bilgisine varıldı.
Yaşanan olay intihar olarak değerlendirilirken otopsi işlemleri ardından yaşamına son veren Ö. B.'nin cenazesinin ailesine teslim edileceği bilgisine ulaşıldı.
Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.
Efecan Dogan
20 Nisan 2022 05:16