Erzurum CHP’den 23 Nisan Çelengi

Erzurum CHP’den 23 Nisan Çelengi
CHP Erzurum İl Başkanlığı Havuzbaşı Kent Meydanında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 102'inci yıl nedeniyle çelenk koyma töreni gerçekleştirdi.

Erzurum Gündem-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 102'inci yıl dönümü dolayısıyla CHP Erzurum İl Başkanlığı tarafından çelenk töreni düzenlendi.

 

Çelenk töreninin ardından kent meydanında çocuklar için stant açan Cumhuriyet Halk Partililer burada çocuklara hediyeler dağıtarak çocukları mutlu ettiler.

 

Erzurum’da çocuklara yönelik bu tip etkinliklerin pek fazla yapılmadığını ve bunun için stant açarak çocukları mutlu etmek istediklerini dile getiren CHP Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Faruk Ruşen: “Bu gün 23 Nisan, Atatürk’ün çocuklarımıza hediye ettiği bir milli bayramımız. Havuzbaşı Kent Meydanındayız şuanda meydanda bulunan çocuklarımıza oyuncaklar dağıtıyoruz, çikolatalarımızı vereceğiz, birazdan palyaço gelecek müziğimizi açacağız birazcık eğlenmek istedik, Çocuklara yönelik yapılan Erzurum’da yapılan herhangi bir aktivite maalesef yok, artık havalarda ısındı bu da bizim bir kere daha stratımız olsun.” dedi.

Yorum Yaz