CHP Kadın Kolları Başkanı Yıldırım Yıldırım Gibi Başladı

CHP Kadın Kolları Başkanı Yıldırım Yıldırım Gibi Başladı
CHP Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Gizem Yıldırım göreve gelir gelmez hızlı başlayarak ev ve esnaf ziyaretlerine ağırlık verdi

Erzurum Gündem-CHP Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan ve beraberindeki heyetle önce merkez de sonrasında Pasinler ve Karayazı da ensaf ziyareti ve hane ziyaretlerinde bulundu.

 

Erzurum'da kar yağışı ve soğuk havaya aldırış etmeden hem Erzurum hem de ilçelerde ev ve esnaf ziyaretlerine ağırlık veren Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Gizem Yıldırım sosyal medya hesaplarında şu sözlerle değindi “Mutlu aile huzurlu toplum dedik ve kapı kapı gezip aile destekleri sigortamızı anlattık, anlatmaya devam edeceğiz. Yaptığımız hane, esnaf ziyaretleri ve  toplantılarda biz aile destekleri sigortası ile yoksul hane ve yurttaş sayısını azaltacağımızı anlattık. İnsanlar bıkmış durumda açlıkla sınanıyoruz diyenler geçinemiyoruz barınamıyoruz diyenler oldu, hasta olup da ilaç ve tedavi alamayanları gördük. Biz varız biz buradayız Umudumuz var. Umudumuzu diri tutacağız."

 

Yorum Yaz