CHP Erzurum Basınıyla İftarda Buluştu

CHP Erzurum Basınıyla İftarda Buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger ve Parti yöneticileri Terminal Caddesindeki Kongre Kitap Cafe'de gazetecilerle iftarda buluştu.

Erzurum Gündem-CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger ve diğer parti yöneticileri, Erzurum'da görev yapan yerel ve ulusal medya temsicileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Terminal Caddesindeki Kongre Kitap Cafe'de iftar yemeğinde gazetecilerle buluşan, Suat Dülger, Cumhuriyet Halk Partisinin Erzurum'daki parti çalışmalarını anlattı. Göreve geldiğinden bu tarafa hiç durmadan Erzurum'u sokak sokak, ilçe ilçe gezdiklerini ve vatandaşların ekonomik sıkıntılarını sahada gördüklerini bu anlamda parti olarak ellerinden geldikçe Ramazan ayında vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını dile getirdi. 

 

DÜLGER: "GELİYOR GELMEKTE OLAN"
İftar yemeği sonrası basın mensuplarına bir dizi açıklamarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger; "Göreve geldiğimiz andan ihtibaren hiç durmadan yorulmadan çalışıyoruz. Her an vatandaşlarıızla iç içe onların dertlerini sıkıntılarını dinliyoruz. Gençlik kollarımız, kadın kollarımız hep vatandaşlarımızla iç içeler. Şuanda vatandaşların en byük sıkıntısı sizlerin de bildiği gibi ekonomik buhran. Bu anlamda parti olarak Erzurumlu vatandaşların elimizden geldikçe yanlarında olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlar artık bıkkın ve bu iktidarın değişmesini istiyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum'da büyük bir teveccüh kazanmış durumda, birileri bu durumdan rahatsız oluyor ama biz yinede son söz olarak Geliyor Gelmekte Olan diyoruz. Artık Cumhuriyet Halk Partisinin İktidara yürüyüşünü kimse durduramaz." dedi. 

 

Yorum Yaz