Bahri Önal O Federasyonun Erzurum Temsilcisi Oldu

Bahri Önal O Federasyonun Erzurum Temsilcisi Oldu
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanlığı Erzurum İl Temsilciliği'ne Bahri Önal atandı.

Erzurum Gündem-Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanlığı tarafından Erzurum İl Temsilciliği görevine atanan Bahri Önal, göreve başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

Bahri Önal yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Geleneksel sporlarımızı yaşatmaya çalışan kıymetli büyüklerimiz, Saygıdeğer Erzurumlular, Basınımızın güzide mensupları, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Erzurum İl Temsilciliği görevine atanmış bulunmaktayım.

Bu görevin ilimize ve şahsıma hayırlara vesile olmasını temenni ederek, beni bu göreve layık gören başta Geleneksel Spor Dalları Federasyon Baskanımız Sayın Hakan KAZANCI olmak üzere Başkan Vekilimiz Sayın Hadi Turus,Asbaşkanımız Sayın Sinan Çoban,Yönetim kurulu üyelerimiz Sayın Erdal Keskin, Sayın Zübeyir Bekiroğlu ve tüm yönetim kuruluna saygı ve şükranlarımı arz ediyorum.

Kültürün ve tarihin birleştiği, her yönüyle muhteşem güzellikler ihtiva eden böyle bir il de, geleneksel sporlarimiza hizmet edecek olmanın büyük bir onur olduğunu ve ağır bir sorumluluk gerektirdiğini öncelikle belirtmek istiyorum.

Ancak büyük sıkıntılar ve zorluklarla geleneksel sporlarımızı en iyi şekilde yaşatmaya çalışan Erzurum halkının her daim yanımda olacağı düşüncesi bu görevi layığıyla yapacağım inancını bana aşılamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle görev anlayışımız; Erzurum'a yakışan bir yönetim tarzı çerçevesinde, ilimize karşı taşıdığımız sorumluluğun da farkında olarak, desteklerini biran olsun esirgemeyen arkadaşlarımla birlikte Geleneksel sporlarımızın ve Erzurum'un sorunlarını çözmeye çalışmak olacaktır.

Erzurum'un tarihi, sosyal ve kültürel yönden kalkınmasına, geleneksel sporlar alanında gelişmesine yönelik çalışmalarımızı da kamu, özel sektör, kulüp başkanları ve tüm sporcularımız ile birlikte yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Geleneksel sporlarımıza daha iyi hizmet sunmayı amaçlayan yeni projeleri de inşallah en kısa sürede planlayıp hayat geçireceğiz.

Erzurum'da bugün itibariyle bu onurlu görevi devralırken, hizmet eden önceki temsilcilerimize şükranlarımı sunuyor, vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

Erzurum demek kültür demek, geleneksel sporlar demek Erzurum demektir..."

Yorum Yaz