Akpınar: ‘İYİ Partili Kadınlar Erzurum Siyasetine Enerji Getirdi’

Akpınar: ‘İYİ Partili Kadınlar Erzurum Siyasetine Enerji Getirdi’
İYİ Parti Erzurum Kadın Politikaları İl Başkanlığı görevini yürüten Esra Akpınar, İYİ Partili kadınların Erzurum siyasetine enerji kattığını söyledi.
Akpınar: ‘İYİ Partili Kadınlar Erzurum Siyasetine Enerji Getirdi’

Erzurum Gündem / ÖZEL HABER-Yaklaşık bir yıldır İYİ Parti Erzurum Kadın Politikaları İl Başkanlığı görevini yürüten Esra Akpınar, genel değerlendirmelerde bulundu. Göreve geldiğinden bu tarafa çalışmalarının genel olarak Erzurumlu kadınlara yönelik olduğunu vurgulayan Akpınar, İYİ Partili kadınların Erzurum siyasetine enerji kattığını söyledi.

 

İYİ Parti Erzurum Kadın Politikaları İl Başkanı Esra Akpınar parti çalışmaları hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. İYİ Partili kadınlar olarak devamlı saha olduklarını, esnaf gezileri yaptıklarını, ilçe gezileri yaptıklarını, Erzurumlu bayanlara yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini, şehrin çeşitli alanlarında üye standı açtıklarını ve hiç durmadan daha birçok siyasi çalışma yaptıklarını anlatan Akpınar, İYİ Partili kadınların aslında Erzurum siyasetine enerji kattığını söyledi. Son zamanlarda İYİ Partiye Erzurum’da çok yoğun bir teveccüh olduğunu söyleyen Başkan Akpınar hiç durmadan çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.

 

HABERİN DEVAMINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Yorum Yaz