Ahmet Eşref Yılmaz: 'Hadsizlerden Hesap Soracağız Elbet'

Ahmet Eşref Yılmaz: 'Hadsizlerden Hesap Soracağız Elbet'
Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, İsveç'te Kur'an-ı Kerimin yakmasını sert bir dille kınadı. .

Erzurum Gündem-Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, İsveç'te aşırı sağcı bir kişinin Kur'an-ı Kerim yakmasını sert bir dille kınadı. .

Ahmet Eşref Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Bismillahirrahmanirrahim İnnâ nahnu nezzelnâ-żżikra ve-innâ lehu lehâfizûn(e) HİCR/9.  MEAL: Şüphe yok ki Kur'an'ı biz indirdik ve şüphe yok ki onu mutlaka koruyacağız. İslam ve Kur-an düşmanlarına,Kur-an yakan,dine hakaret edenlere,İslamla savaşan,red edenlere,dini islamı revize etmeye çalışanlara,İslam dinini savunduğunu,”ben, biz olmasak din elden gider” kibirlilerine Yüce Allah’ın kelamıdır.. Safımızın ilanı olsun diye, bizler bu kutlu müjdeye ancak paydaş olmaya çalışanlarız. Bu ayeti kerime üzerine, İslam dini ve Kuran-ı Kerimin hamisi yüce Allah’tır,amenna..
Haa, manevi değerlerimize dil uzatanın dilini, el kaldıranın elini keseriz,o başka.. Hadsizlerden hesap soracağız elbet." dedi.

Yorum Yaz